Ti voltatok pár tömött buszon? Hogy bírtátok ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! nem rég volánbusszal utaztam és alig fértünk fel a buszra..a sofőr is mondta hogy máskor ennél nagyobb busz szokott lenni a vonalon..ti hogy élitek meg ha annyira zsúfolt a busz hogy éppen hogy fel fértek? én hozzáteszem nem igazán bírtam..2017. jún. 3. 10:14
1/8 A kérdező kommentje:
voltatok már*
2017. jún. 3. 10:14
2/8 anonim válasza:
tfw csúcsidőben egy, ne adj Isten mindjárt kettő kiránduló csoport felszáll a 8-as buszra Nyíregyházán, amikor már eleve nélkülük is alig van hely, priceless
3/8 anonim válasza:
Nálunk egszer annyira tömve volt a busz, hogy 2 embert ott kellett hagyni a buszmegállóban mert egyszerűen nem fért fel több ember a buszra, na és így volánon 40 percet utaztunk :)
4/8 anonim válasza:
Sokszor volt alkalmam ezt a helyzetet átélni. Sajnos eleve nem is viselem jól a tömeget. Ilyenkor igyekszem másra gondolni, például arra, hogy valahol teljesen máshol vagyok, fantáziálok, ilyesmi. Lehetőség szerint még a szememet is becsukom. Persze teljesen nem zárom ki a külvilágot, nem is zárhatom, mert jó, ha figyelek, ki merre igyekszik, esetleg tolakszik, mikor kell arrébb lépnem, hogy kényelmesebben legyünk és persze arra, hogy mikor jön már végre az én megállóm.
5/8 anonim válasza:
Nekem olyan is volt, hogy a harmadik(!) buszt kellett megvárnom mert az első kettő annyira tömött volt, hogy fizikai képtelenség volt fölférni. Villamossal is volt már hasonló.
6/8 anonim válasza:
Nem kellemes, főleg ha állni kell, ilyenkor ünnepnapokon amúgy is többen utaznak, ez velejáró.
7/8 anonim válasza:
Egyszer-kétszer volt velem ilyen, de nagyon szörnyű volt, azt hittem meghalok, enyhén klausztofóbiás is vagyok, szóval képzelhetedm azt hittem megfulladok... szóval azóta inkább elmegyek egy korábbi busszal.
8/8 anonim válasza:
Nehezen.Ezért mostanában elkezdem biciklivel dolgozni járni.Igaz,hogy le kell tekernem naponta 50 kilómétert.De még így is jobb mint azon a zsúfolt,levegőtlen buszon utazni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!