Tudnék mesélni, miért nem vagyok hajlandó bemenni egy Toi Toi-ba.
2017. jún. 2. 09:30
4/9 anonim válasza:
Egy szagtól azért lebetegedni nem tudok, az már valami pszichés probléma.
Persze az előfordul, hogy bizonyos szagok miatt, megszédülök, vagy hányinger kerülget, elmegy az étvágyam, de ez csak ideiglenes.
A betegség egy hosszabb időtartamot von maga után..
2017. jún. 2. 09:41
5/9 anonim válasza:
Igen (persze a nyilvánvaló hatnapos húgyszag, hányásszag, szarszag, rothadó szemét, büdös száj stb.-n kívül). A 100%-os marcipánszagtól, kűvészagtól, kakaóvajszagtól konkrétan hányni tudnék. Illetve bizonyos illatoknál azt, ha túl töményen vannak használva... az összes ilyen vattacukor illatú meg műcsoki/kókusz/süti illatú parfümtől émelygek, ha vki felhasználja a fél üveget egy napra.
2017. jún. 2. 09:44
6/9 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, alapesetben valami nem stimmel most velem, aztán ez a szag rátett még 5 lapáttal.
2017. jún. 2. 10:01
7/9 anonim válasza:
Én amikor terhes voltam annyira rosszul voltam a vanília szagától, hogy hányás után, szinte mindig elájultam. De szülés után elmúlt, azóta nincs bajom a vaníliaszagával..
Szóval ha egy szagtól beteg leszel akkor annak oka van- Sok ember bizonyos szagoktól rosszul lesz, de nem betegszik le.
2017. jún. 2. 15:12
8/9 anonim válasza:
A lebetegedni kifejezés talán furcsa, de van egy két parfüm aminek a szagától elkap a rosszullét. Általába pár perc friss levegő elég, hogy elmúljon.
2017. jún. 2. 19:58
9/9 anonim válasza:
Èn elèggè epès vagyok, ès sokszor már az ètelek illatától is begörcsölök, de a parfümök illatát sem birom ( kapar a torkom szúr az orrom fent mèlyen ès erős köhögèsi inger kap el, illetve az alkoholt sem birom, sem a szagát sem az ízèt. Ösztönösen abbahagyom tőle a lèlegzèst, ès reflexből az arcom elè kapom a karom ès becsukom a szemem. ( bár ennek lehet köze ahoz hogy apám alkoholista volt, bár sosem bántott se engem se anyám ) )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!