Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány éves korotok óta érzitek...

Hány éves korotok óta érzitek magatokat nőnek/férfinak?

Figyelt kérdés

18 év felettiek válaszát várom, természetesen az is válaszolhat, aki még lánynak/fiúnak érzi magát. Befolyásolta-e ezt például az egyetem/iskola befejezése, a munka elkezdése, szülőktől való elköltözés, házasság?

Kérlek az életkorotokat is írjátok le!

2017. máj. 29. 21:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Srácnak érzem magam, 25/f a fiú mar régen volt de nem sikerült meg annyira férfiassá válnom amitől annak tekintek valakit, mindez küllem, viselkedés, egzisztencia es státusszimbólumok alapján...
2017. máj. 29. 21:22
 2/17 anonim ***** válasza:

Sok mindenben nőnek érzem magam, de van sok dolog is,amiben nem. Vagyis inkább nem érzem magam felnőttnek egyes témákban,helyzetekben... Sajnos. Szerintem azért 22 évesen már kéne.

22L

2017. máj. 29. 21:24
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kor függő eggyátalán nem, mert van aki már 15 évesen felnő h a felkell nőnie mivel az élet megköveteli tőle. Ha mondjuk mindenben csak magára számíthat akkor már fel is nött és oda a gyerekkornak.
2017. máj. 29. 21:25
 4/17 anonim ***** válasza:
Én 21 vagyok de nem szívesen nevezem magam férfinak én olyan arcoskodásnak érzem. Szerintem ha befejezem a sulit és önellátó leszek akkor megbékélek a férfi fogalommal de most még nem érzem úgy hogy "kiérdemeltem".
2017. máj. 29. 21:29
 5/17 anonim ***** válasza:
21 vagyok. Eddig semmi olyan mérföldkövet nem sikerült elérni, ami közelebb vitt volna a "férfi" léthez. Rengeteg skill hiányzik még hozzá, hogy úgy igazán annak érezhessem magam.
2017. máj. 29. 21:39
 6/17 anonim ***** válasza:
Kábé amióta eltartom magam és nem szorulok mások segítségére. Egyetem után nagyjából, 23 éves koromtól.
2017. máj. 29. 21:40
 7/17 anonim ***** válasza:

Múlt hét pénteken volt egy feelingem. A legjobb barátnőmmel ültünk a müpában, kiöltözve, vidáman, néztem az előadást és arra gondoltam, hogy itt ülök, mindjárt vége az egyetemnek, lehet, nincs hol laknom szeptembertől, ha csak nem költözök haza vidékre, tök jól elvagyok önállóan , főzök, mosok magamra, számlákat fizetek be, élem az életem egyszerűen.

Amúgy konkrétan egy nagyon közeli szerettem elvesztése után jött ez pár hónapja, hogy vége a gyerekkornak, de el kellett jönnie ennek is.

22N

2017. máj. 29. 22:41
 8/17 anonim ***** válasza:

Mivel egyetemre járok és nincs pénzügyi hátterem, ezért igazán senki sem kezel férfiként.

24 F

2017. máj. 29. 22:45
 9/17 anonim ***** válasza:

19 évtől tarthatnám magam felnőttnek ha a megélhetés, munka, nehéz családi háttér ilyesmi számítana.

Sőt akár 17 et is írhattam volna kb onnantól számított rám a családom felnőttként

De így 24 évesen sem akarom magam felnőttnek érezni,

valahogy szeretek gyerekes vidámsággal hátat fordítani a világ problémáinak,

szeretek minden reggel más hangulattal indulni és más szemmel nézni a világot,

szívem csücskei a gyerekek ha van alkalom játszani velük akkor megvár maga a japán császár is,

meg ilyenek miatt.

És ha olyan szakmám lenne amit nem szeretek akkor már felnőttnek érezném magam úgy gondolom.

24 F

2017. máj. 29. 23:19
 10/17 anonim ***** válasza:
Amióta elköltöztem a szüleimtől és elkezdtem egy valóban önálló életet, szóval 21 éves korom óta.
2017. máj. 30. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!