Hány éves korotok óta érzitek magatokat nőnek/férfinak?
18 év felettiek válaszát várom, természetesen az is válaszolhat, aki még lánynak/fiúnak érzi magát. Befolyásolta-e ezt például az egyetem/iskola befejezése, a munka elkezdése, szülőktől való elköltözés, házasság?
Kérlek az életkorotokat is írjátok le!
Sok mindenben nőnek érzem magam, de van sok dolog is,amiben nem. Vagyis inkább nem érzem magam felnőttnek egyes témákban,helyzetekben... Sajnos. Szerintem azért 22 évesen már kéne.
22L
Múlt hét pénteken volt egy feelingem. A legjobb barátnőmmel ültünk a müpában, kiöltözve, vidáman, néztem az előadást és arra gondoltam, hogy itt ülök, mindjárt vége az egyetemnek, lehet, nincs hol laknom szeptembertől, ha csak nem költözök haza vidékre, tök jól elvagyok önállóan , főzök, mosok magamra, számlákat fizetek be, élem az életem egyszerűen.
Amúgy konkrétan egy nagyon közeli szerettem elvesztése után jött ez pár hónapja, hogy vége a gyerekkornak, de el kellett jönnie ennek is.
22N
Mivel egyetemre járok és nincs pénzügyi hátterem, ezért igazán senki sem kezel férfiként.
24 F
19 évtől tarthatnám magam felnőttnek ha a megélhetés, munka, nehéz családi háttér ilyesmi számítana.
Sőt akár 17 et is írhattam volna kb onnantól számított rám a családom felnőttként
De így 24 évesen sem akarom magam felnőttnek érezni,
valahogy szeretek gyerekes vidámsággal hátat fordítani a világ problémáinak,
szeretek minden reggel más hangulattal indulni és más szemmel nézni a világot,
szívem csücskei a gyerekek ha van alkalom játszani velük akkor megvár maga a japán császár is,
meg ilyenek miatt.
És ha olyan szakmám lenne amit nem szeretek akkor már felnőttnek érezném magam úgy gondolom.
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!