Mit csináljak hogy ha a fogorvosom elrontotta a fogamat?
Figyelt kérdés
Kifizettem 15 ezer forintot, mert betömte a fogamat. Mondtam neki, hogy nagyon érzékeny hidegre-melegre, még se idegelte ki, hanem csak így betömte. De én továbbra is érzem ezt a kis fájdalmat. Most készülök visszamenni hozzá, de a gyökérkezelés nála 30 ezer. Most külön ennyit ki kellene fizetnem, amikor már kifizettem 15 ezret így is?2017. máj. 29. 10:43
1/8 anonim válasza:
Az hogy a fogad érzékeny a hidegre, melegre nem biztos hogy a töméstől van. Sokkal nagyobb a valószínűsége hogy gyenge a fogzománcod és azért érzed.
2/8 anonim válasza:
az en fogorvosomnal ez mind ingyen van tb-re es ő jol megcsinalja, a te fogorvosod egy barom, es meg jol le is huz, ennyi penzt sehol nem kernek ezert, mindenkeppen valts, inkabb keress egy magandokit meg az se fog igy lehuzni.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ezt jobb előre letisztázni vele, hogy miféle garanciát vállal a 15 ezer forintos munkadíjára, a javítást esetleg beleszámolja-e. szóval ha mégis kéne gyökérkezelés, akkor az neked 15 ezerbe legyen, mégsem újabb 30-ba.
4/8 A kérdező kommentje:
Magánorvosnál voltam, azért fizettem.
2017. máj. 29. 10:52
5/8 anonim válasza:
okes de akkor is keresned kene masikat, mas magandoki nem fog ennyit kerni es ha jot talalsz utanna minden jo lesz. sok sikert.
6/8 anonim válasza:
Jó drága. Az én magánorvosom 4 ezerért töm, 8 ezerért gyökérkezel.
7/8 anonim válasza:
Én ahhoz a fogorvoshoz járok, ahova kerületileg be vagyok jelentve, igaz, hogy pont a kerület másik végében van, de egy fillérembe nem kerül, és kiváló munkát is végez.
A fene fog magándokihoz járni.
8/8 anonim válasza:
Nincs elrontva, használj érzékeny fogra való fogkrémet. Ő tudja megítélni, hogy mi a baja a fogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!