Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ha a...

Mit csináljak hogy ha a fogorvosom elrontotta a fogamat?

Figyelt kérdés
Kifizettem 15 ezer forintot, mert betömte a fogamat. Mondtam neki, hogy nagyon érzékeny hidegre-melegre, még se idegelte ki, hanem csak így betömte. De én továbbra is érzem ezt a kis fájdalmat. Most készülök visszamenni hozzá, de a gyökérkezelés nála 30 ezer. Most külön ennyit ki kellene fizetnem, amikor már kifizettem 15 ezret így is?
2017. máj. 29. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Az hogy a fogad érzékeny a hidegre, melegre nem biztos hogy a töméstől van. Sokkal nagyobb a valószínűsége hogy gyenge a fogzománcod és azért érzed.
2017. máj. 29. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
az en fogorvosomnal ez mind ingyen van tb-re es ő jol megcsinalja, a te fogorvosod egy barom, es meg jol le is huz, ennyi penzt sehol nem kernek ezert, mindenkeppen valts, inkabb keress egy magandokit meg az se fog igy lehuzni.
2017. máj. 29. 10:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt jobb előre letisztázni vele, hogy miféle garanciát vállal a 15 ezer forintos munkadíjára, a javítást esetleg beleszámolja-e. szóval ha mégis kéne gyökérkezelés, akkor az neked 15 ezerbe legyen, mégsem újabb 30-ba.
2017. máj. 29. 10:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Magánorvosnál voltam, azért fizettem.
2017. máj. 29. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
okes de akkor is keresned kene masikat, mas magandoki nem fog ennyit kerni es ha jot talalsz utanna minden jo lesz. sok sikert.
2017. máj. 29. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó drága. Az én magánorvosom 4 ezerért töm, 8 ezerért gyökérkezel.
2017. máj. 29. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Én ahhoz a fogorvoshoz járok, ahova kerületileg be vagyok jelentve, igaz, hogy pont a kerület másik végében van, de egy fillérembe nem kerül, és kiváló munkát is végez.

A fene fog magándokihoz járni.

2017. máj. 29. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs elrontva, használj érzékeny fogra való fogkrémet. Ő tudja megítélni, hogy mi a baja a fogadnak.
2017. máj. 29. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!