Lányok/Nők! Ha valamiért megütnétek egy férfit, ököllel vagy tenyérrel tennétek?
Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 11:29
1/11 anonim válasza:
SOHA nem ütnék meg senkit, az a prolik játéka.
Kivéve önvédelemből. Akkor viszont boxerrel.
2/11 anonim válasza:
Én már ütöttem meg férfit. Megérdemelte. Jól behúztam neki ököllel. De ez még rágebben volt, amikor még lobbanékonyabb voltam. és azóta már nem állok szóba olyan pofákkal, akik ezt hozzák ki belőlem.
4/11 anonim válasza:
Ököllel..nem kispályázok tenyérrel. De arra jó oknak kell lenni. Egyszer ütöttem meg így férfit, szórakozóhelyen, kb az ötödik alkalomra se értette meg hogy én nem fogok lefeküdni egy vadidegennel, nem vagyok r.ban.c, erre csúnyákat mondott meg elkezdte letépni a ruhámat.
5/11 anonim válasza:
Csak önvédelemből ütök,de akkor ököllel.
6/11 anonim válasza:
Sajnos egyszer eljutottam erre a pontra, egy volt barátomat megütöttem, vagyis inkább csaptam, tenyérrel, kimondottan a vállát, hogy csak a tehetetlen dühömet adjam át, de ne fájjon neki. A mai napig borzalmasnak tartom, hogy odáig süllyedtem, de akkor ott nem tudtam elfogadni, hogy tönkrement a kapcsolatunk. Soha többet nem akarok ilyet tenni, idáig jutni bárkivel.
Ököllel csak önvédelemből ütnék.
22N
7/11 anonim válasza:
Nekem automatikus tenyérrel megy, ha ütni akarok (öcsémmel püföltük egymást jó pár évig, onnan jön a dolog... mást egyszer sem ütöttem meg).
8/11 anonim válasza:
Én reflexből tenyérrel ütnék, de gondolom az ököl hatásosabb.
10/11 anonim válasza:
Egyszer ütöttem meg ököllel egy férfit, amikor úgy gondolta, hogy vicces lenne odakenni a falhoz és rám mászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!