Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek errol?

Mi a velemenyetek errol?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem igazan haszanalom az instagramot, de a napokban szetneztem rajta. Nem kivanom megnevezni azt a holgyet akinel lattam egy a fajta montazst, es nem is ellene iranyul a felduhodesem, de ugy gondolom jogosan akadtam ki.

Szoval, nem akarok a maganeletem reszleteibe belefojni, de rakban ketto evvel ezelott elhunyt edesapam.

Nyilvan most nem fogjatok majd erteni az osszefuggest a ket dolog kozott.

En ugy gondolom, hogy aki valtoztatni akar a testen, es fogyni akar, az ugyis eleg elszant ehhez a lepeshez. Na a napokban egy no felrakott az instagramra egy kepet, ahol az egyik kepen a 3 evvel ezelotti kulsejet hasonlitja a mostanihoz. Nem tagadom, tenyleg fantasztikus valtozas, es akik le akarnak fogyni, tenyleg pelda lehet elottuk. Na de, beleolvastam a kommentekbe... es kar volt. En nem feltekeny vagyok, nincs mire, jol erzem.magam a boromben... de attol, mert lefogyott, miert kell olyan jelzovel illetni hogy mindennapi hos? Kicsit szerintem ezen a "dicsereten" ellehetne gondolkodni.... miert nem azok elott tisztelgunk igy, aki mondjuk napi szinten eleteket ment, vagy tuzolto?

Engem pusztan csak ez irrital, hogy az elet fontosabb reszleteire, meghatarozobb/kemenyebb dolgaira nem fektetunk annyi figyelmet mint egy fogyasra...

Nem tagadom, ismerem s magyar egeszsegugyet, sehol sincs a kulfoldi ellatasokhoz kepest de valljuk be, kivetelek mindig vannak... vannak az ordzagban kivalo orvosok, akiket tenyleg mindennapi hosoknek nevezhetunk.

Varom a mihamarabbi velemenyeket, kivancsi vagyok arra, hogy csak en gondolom-e igy.

2017. máj. 25. 14:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#4-es hiába pontozták le, jókat írt.

A helyzet az, hogy az insta egy mű-világ. Egyesek teljesen bepörögve csinálnak valami hétköznapitól eltérőt vagy kirívót, hogy felfigyeljenek rájuk és dicsérjék őket. Az ilyen emberek NEM hétköznapi hősök, hanem frusztrált wannabe celebek. Semmiféle hétköznapi hősiességet nem visz végre az, aki lefogy. Mondom ezt úgy, hogy én is fogytam már jó pár kilót. Normálisan kell enni és mozogni kell. Ezek olyan dolgok, amiket bárki megtud csinálni, ha minimálisan jobban keres vagy odafigyel az életére.

Valahogy sosem látok instán olyan sztorit, hogy xy segített az osztályában a béna gyereken, akit mindenki szekált. Ami tetszett facebookon, hogy egy amcsi suliban egy srác osztálytársai vettek 2 pár cipőt a gyereknek, mert nem volt rá pénze. Na, ők már nevezhetők hétköznapi hősnek.

2017. máj. 26. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!