Van még rajtam kivül más is aki csak is kizárólag a külseje miatt nem kell a lányoknak?
Nekem a legtöbb lánnyal azért nem lesz semmi, mert nem vagyok hajlandó úgy beszélgetni, ha ők egy szavas válaszokat adnak, meg gyakorlatilag soha nem kérdeznek vissza. Szóval erre mondhatjuk, hogy a személyiségem miatt nem lesz semmi.
Ha ezt nem vesszük, és jól kijövök egy lánnyal, akkor persze, mindig a kinézet a "hibás" az elutasításnál.
Ez megint csak kifogás... Honnan gondolod hogy csak a külsőd miatt nem kellesz? Arra nem gondoltál mèg hogy ez. Nyafogo stílusod nem kell senkinek? Hogy mindig másokat hibáztatsz és csak a rosszat nézed... Egoista vagy és lenèzed a nőket plusz nincs elég pénzed :D
Rengeteg indok van hogy miért nem kellesz az is lehet hogy nem a saját súlycsoportodban válogatsz :)
Azért mert megkérdeztem sok mindenkit és azt mondták csúnya vagyok, gazdag sem vagyok
amúgy meg nincs súlycsoportom mindig a legcsunyábbaknál probálkozom de semmi
elég sok ilyennel találkoztam már én is, pedig nálam tényleg a legkisebb szerepet játsza a külső...mégis sok esetben olyan szürreális igényekkel találkozok annak ellenére, hogy vállalhatatlanul néz ki az illető, hogy elképedek, aztán persze körberöhögöm, hajrá :D
nem a kommunikációval van a baj...egyszerűen nagyon nehéz mostanság olyan embert találni(akár fiú akár lány), aki reális önértékeléssel rendelkezik, és ehhez mérten keresi a társaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!