A lányoknak az miért jó, hogy minden képet széteffekteznek?
Mert effekt nélkül nem szépek, sem ők, sem a tájkép nem olyan mutatós.
Én nem használok ilyeneket. Vagy egy-két ismerősöm, aki jól tud fotózni, ők valóban szép, effekt nélküli tájképeket tudnak készíteni.
Egyébként már jártam úgy, hogy valakit megkerestem fb-on és nem ismertem meg a képek alapján, mert totál máshogy nézett ki, mint élőben. :D Élőben egy tök átlagos, különösebben nem szép lány, a közösségi oldalakon meg bombanőre effektezett, retusált valami.
Én sajnálom őket. Örülök, hogy nem most vagyok tini :)
Önbizalomhiányos mindegyik, smink és full filter nélkül csúnyák -> Azt gondolják ha effekteket használnak akkor szépek lesznek.
Ismerek lányokat akik bűnrondák, de rengeteg sminket használnak, jó pózban vannak és filtereznek és teljesen eltér a valóságtól a kinézetük. Ez akkor a legjobb, amikor interneten megismeri őket valaki, majd élőben meglátja a hányadék fejét a csajnak, és akkor még a srác lesz a bunkó hogy leszarja a csaj fejét aki tényleg elhitte hogy van esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!