És most egy elég gyakori kérdés, ha lenne 3 kívánságod te mit kívánnál?
Mi is lenne a kivánságom?:D
Most perpill semmi. Pénz és jó jegyek? Ha tanulok lesznek jó jegyem:D (ha) és idővel a munkával pénzt. Szerelem. Jól jönne, de őszintén.. Küzdelem nélkül nem érne semmit. Ha belle gondolunk mindenre képesek vagyunk csak tennünk kell érte:D az én mondandomba belle lehet most kötni de 1 üzenete van. Ne kívánj mert olyan nincs, de helyete tehetsz érte és az biztos.
1. Legyen egy kincsesládám, amiből sosem fogy ki a pénz.
2. Soha ne haljak meg.
3. Szűnjön meg ez a weboldal.
A családom éljen nyugodtan és egészségesen.
Jobb világ háborúk, egyenlőtlenségek, betegségek, szegénység, stb. nélkül.
Elérni a céljaimat.
Családomban mindenki legyen mindig
1.egészséges
2.boldog
3.gazdag
1. Találni egy olyan lányt, aki önmagamért szeret, nagyon bújós, szeret ,,nyálaskodni".
2. Megnyerni a lottót, hogy ne kelljen soha dolgoznom. (Nem lehet megélni abból, ami engem érdekel, így nekem ez az egész egy kínszenvedés.)
3. Édesanyám gyógyulása, mind mentális, mind fizikai téren. Nem akarom elveszíteni őt.
21/F
1. legyek teljesen egészséges minden téren (és ebbe belegondolnám a fogyást és a fogaimat is)
2. olyan munkám legyen, amit 100%-ig élvezek (mondjuk kulturális terület) és keressek sokat
3. legyen tehetségem rajzoláshoz
Értsem az állatok nyelvét.
A zsebemben legyen mindig annyi pénz amennyire szükségem van. Se több, se kevesebb.
Legyen egy "élet vize" amivel bárkit meggyógyíthatok.
Néhányan most komolyan arra használnák a kívánságukat, hogy az egész emberiséget kiirtsák???
Atyaég srácok... szerintem egy ölelésre lenne szükségetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!