Csak így elméletben, ebgem nagyon érdekelne, hogy másoknál milyen az értékrend és milyen dolgokat szeretnének megváltoztatni. Normális váraszokat várok, köszönöm! Tudom, hogy már volt több hasonló kérdés, de most többet lehet kérni, mint 1, vagy 3. Egyetlen feltétel, hogy több kívánságot nem kérhetsz.
Bármit. :D tényleg, amit csak szeretnél. Ez most a vágyaitokról szól. Ha te valami természetfelettit szeretnél, akkor írd azt! :)
2012. jún. 30. 15:53
3/17 anonim válasza:
mondjuk én csak beszeretném utazni a világot 1 jo kis kocsival ennyi:)ja és persze ingyen:D
2012. jún. 30. 16:13
4/17 anonim válasza:
Barátnő, sok haver, soha ne legyen semmi komolyabb betegségem, ne történjen velem baleset, soha ne legyen rémálmom, legyek szerencsésebb
kb. ezeket
2012. jún. 30. 16:17
5/17 anonim válasza:
Hú, hát 10 kívánság az rengeteg. Nagyjából elég lenne mindenre, amit valaha akartam. No, akkor ami eszembe jut: szuper képességeket kívánnék magamnak, aztán pénzt, meg azt, hogy soha semmi bajom ne legyen az életben. Igazából ezen kívül nem is tudnék mit kívánni, úgyhogy a negyedik az lenne, hogy a maradékból teljesüljenek a család, meg néhány barát kívánságai.
2012. jún. 30. 16:36
6/17 anonim válasza:
örök élet(még egy meteor se pusztítson el)
a földről tűnjön el a sok kidobált szemé,vegyszer stb
ne legyen ózon lyuk
legyen egy unikornisom
tudjak varázsolni(repülés,tárgy lebegtetés stb)
tűnjön el a sok atomerőmű
éljen úgy az emberiség mint 50-100 évvel ezelőtt (háborùk nélkül)
2012. jún. 30. 16:53
7/17 anonim válasza:
Szűnjön meg a környezetszennyezés és az éhezés
A szeretteimmel soha ne történjen semmi rossz ( baleset, betegség, stb.)
Híres festő vagy színésznő legyek
A pénzzel soha ne legyen problémám
Asszem a többi kívánságot a családomnak adnám:)
2012. jún. 30. 18:07
8/17 anonim válasza:
Oohh, és persze villágbéke. Utsó voltam.
2012. jún. 30. 18:08
9/17 anonim válasza:
Bármire legyen pénzem *pl az összes csekket befizetni, adományozni*
Legyen egy lovardám ahol lovaglást taníthatnék
Elmenni Kaliforniába és 2 évet ott élni
Ilyesmiket..
2012. jún. 30. 20:36
10/17 anonim válasza:
Én semmit sem kívánnék. Nekem nincsenek olyan problémáim, amiket kívánságokkal meg lehetne oldani. Tetszik érteni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!