Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti szoktatok arra gondolni...

Ti szoktatok arra gondolni hogy Barcsak meghalnatok?

Figyelt kérdés

Ti szoktatok arra gondolni hogy Barcsak meghalnatok akkor amikor egyszerűen azt láthatok hogy nincs kiút?

Nem o gyilkosságra gondolok.

2017. máj. 23. 19:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Korábban igen, az utóbbi időkben nem, de mostanában kezd sajnos visszatérni.
2017. máj. 23. 23:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Naponta szeretném visszaadni az életet

De nekem sem passzol az öngyilk.

Nekem 10 évesen megmondták, h 40 évnél többre ne számítsak mert örököltem vmi vesebetegséget ami süketséggel is jár, emellett édesapám ivott, a rokonok meg gyűlölték érte, aztán én csak házasságban élnék az meg nem divat főleg nem beteggel

Meghalt egy nagyon közeli barátom autóbalesetben, meg egy másiknak a felesége 2. babával várandósan....

Ezen kívül voltam /vagyok szerelmes egy lányba akinek én is bejövök de nem beszéltem vele erről soha mert nem akarok rosszat neki, megérdemel egy egészséges férjet inkább mint engem

Kb ennyi ezért nem ragaszkodok az életemhez

Te meg biztos nagyon szeret(t)ed a kedvesedet, hogy így lehangol a dolog de ne siettesd a feledését mert ha olyan vagy mint én akkor mindig nekimész a bajnak nam előle menekülsz, pl ha spontán azon jár az agyad akkor ne tereld a gondolataidat máshova....

2017. máj. 24. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!