Az mit jelent, hogy valakinek két születésnapja van?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 13:12
1/7 anonim válasza:
Egyszerre két különböző napon született meg.
Elég ritka, de nem lehetetlen, egyik haverom nekem is február 20-án meg november 12-én született meg ugyanabban az évben.
2/7 anonim válasza:
Amennyire én tudom az adoptált gyerekeknél, vagy az új szervvel élőknél szoktak ünnepelni "második szülinapot".
3/7 anonim válasza:
Én eddig csak attól hallottam ilyet, aki majdnem meghalt, aki túlélt valami nagyon rosszat, vagy átesett egy komoly műtéten. És az lett a második szülinapja.
5/7 Andizsuzsi válasza:
Az én férjem szívtranszplantált. Mi ünnepeljük a 2. "születésnapját" is.
6/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm szívinfarktust kapott, majdnem belehalt, de túl élte. Az a nap a "2. Szülinapja".
7/7 anonim válasza:
Én az autó balesetem napját tartom második születésnapomnak. Nyilván nem olyan, mint az igazi születésnapom, nem tortázunk, nincs hangos, bulizós ünneplés.
Teljesen más hangulatú. Nem az ünneplés, hanem a hála napja. Ketten a párommal este felbontunk egy üveg bort és elnosztalgiázunk milyen nehéz időszak volt az és hálát adunk a sorsnak, hogy megtartott minket egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!