Cikinek tartom magam mert a teltebb lányok csajok jönnek be ugy érzem sokszor hogy kinéznek mit tegyek?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 12:17
1/11 anonim válasza:
Semmit.Keress egy teltebb lányt és éljetek boldogan.
2/11 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, kaptam megjegyzéseket, viccelődéseket
szard le mások véleményét!
24F
3/11 anonim válasza:
Nekem csak a teltidomú lányok jönnek be - mások véleményére magasról teszek!
4/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel. Hidd el a haverjaid sem az alapján fognak párt keresni, hogy neked mi tetszik. Nehogy már te az alapján válassz, hogy x-nek vagy y-nak mi tetszene. A te párod lesz, nem másé.
6/11 anonim válasza:
hat ez tenyleg égő, szegyelheted is magad.
7/11 anonim válasza:
Sajnos a média belétek nevelte, hogy az 50 kg és az alatt nő csak a nő..
8/11 anonim válasza:
hat utolso nem eppen, nekem az 50 kilos nok se tetszenek azok mar tul sovanyak, de azert ne haragudj mar hogy az ilyen 90-120 kilos noket undoritonak tartjuk, azert mindennek van hatara.
9/11 anonim válasza:
Én nem a 90-120 kg-ra gondoltam!
Én 68 kg vagyok 160 cm-hez, és rendszeresen dagadtnak tartanak kb, na nem a szemembe, de tudom..
Bár nekem mindegy, férjezett vagyok, nem is a pasik miatt érdekel a dolog, hanem magam miatt, de unom hogy az egész életem diéta, sport, mégis ennyi kg vagyok..
10/11 anonim válasza:
Vállald fel és ennyi, neked nem jönnek be a szögletes formák!
Az erotikusan duzzadt nőkkel sincs baj;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!