Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Follow...

Mi a véleményetek Follow Annáról, Viszkok Fruzsiról, Aviana Rahlról és a hozzájuk hasonló youtuberekről?

Figyelt kérdés
Nagyon látszik rajtuk, hogy nem viselkednek természetesen és képmutatóaknak is gondolom őket. :S Ti mit gondoltok?

2017. máj. 17. 20:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

előbb utóbb mindegyik youtubert megkeresik a szponzorok, sztem ezzel nincs is nagy baj, azért ők dolgoznak a videókkal, nem keveset. az más kérdés, hogy etikailag mennyire éri meg nekik, akár szar rákot okozó kólát reklámozni, vagy kva drága sminkeket amiket szerencsétlen tinik a szüleiken keresztül akarnak majd megvenni..

az, h. megjátszák magukat, hmm egy részről igen, de ha nem magukat adnák akkor nem lenne ekkora követő táboruk.

viszont újat sajna egyik sem tud hozni már jó rég a csatornáján, nagy ritkán nézem meg őket.

amúgy Marisnak is sok szponzorált videója van, ő még az egyetemet is ott hagyta, hogy videózzon, ami azért kicsit rossz példa a gyerekeknek pl.: nyíltan cigizik és iszik alkoholt nem keveset.. mert őszintén szólva őt is leginkább a 9-17éves korosztály követi, a kommentekből gondolom. ezt leszámítva nekem is ő az egyik kedvencem. bár nála nagyon lejön, h külföldi Myharto-t néz, mert kb. egy az egyben néha koppintja őt.

inkább külföldi videósokat követek most már, legalább az angolom addig is fejlődik :)

magyarok közül akit érdemesnek találok az időmre azok a vegán youtuberek, mert nekik tényleg van egy üzenetük amit át szeretnének adni az embereknek.

2017. máj. 18. 18:33
 12/19 anonim válasza:
55%
Egyiket sem ismerem...
2017. máj. 18. 19:24
 13/19 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs azzal baj, hogy iszik stb. A gyerekeket a szüleiknek kell felügyelniük.
2017. máj. 18. 21:13
 14/19 anonim válasza:

Amúgy igen. :) Azt ne felejtsük el hogy Youtubeon is van korhatár. 13 éves kortól lehetne regisztrálni, ehhez képest a legtöbb 10 éves is már fent van.

Ha egy ilyen fiatal gyerek megnéz egy videót, ami rossz hatással van rá, akkor az nem a videós felelőssége. A szülőknek kéne felügyelniük hogy a gyerekük mit csinál meg néz a neten.

2017. máj. 19. 13:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézzétek Hédinke videóit, egyedül az ő videói azok, amikbe belenézek magyar szépség témában mozgó videósok közül, őszinte, eredeti, nem a pénzért csinálja elsősorban, sokra fogja még vinni, ezt már most megmondom. Érdemes őt figyelni. ;)
2017. máj. 30. 22:51
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem cukik mind a 3-an. Amúgy én nem vagyok rendszeres nézőjük, csak felnézek időnként a csatornáikra.
2017. máj. 30. 22:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A világ megérett a pusztulásra.

Az a véleményem, hogyha ilyen emberek tudnak befutni és népszerűségre szert tenni, akkor a mostani társadalomnak annyira elkorcsosultnak és primitívnek kell lennie, hogy a létezést sem érdemli meg.

2017. máj. 31. 08:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy a külföldi, főleg amerikai videósokat utánozzák, ott hamarabb kezdődött ez az egész. Azt megértem, hogy részben a pénzért csinálják, hiszen nekik is meg kell élni valamiből, és azért munkájuk is van benne nem kevés. Emellett még el kell viselniük a bunkó kommenteket is, amikor beszólogatnak nekik például a külsejük miatt, ami valljuk be senkinek sem esne nagyon jól. De sajnos kevesen vannak, akik eredeti ötletekkel, tényleg hasznos és érdekes videókat tudnak csinálni. Én is néha megnézem egy-egy videójukat, de a koromnál fogva már nem nagyon kötnek le. Viszont azt megértem, ha a 12-13 éveseknek ez tetszik, visszagondolva nekem is ilyen tehetségtelen sztárocskák voltak a példaképeim gyerekként, aztán úgyis kinövi mindenki.
2017. máj. 31. 09:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Magyarok közül csak Temesanikót szeretem nézni. Érdekesek a videói, nem játssza meg magát.
2017. jún. 14. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!