Láttok realitást arra hogy megnyerjük ma az euroviziot?
Rengeteg helyen top 3-ban vagyunk youtube-on.
Persze persze nem erről szól hanem diplomácia stb stb.. de azért mégis. Byealex is nagyon szép helyezést ért el pl pár éve.
Szerintetek?
21/L
Hát a szöveg sem jó. Szerintem semmi extra nincs benne.
Nem akcentusa van, hanem képtelen kiejteni rendesen a szavakt.
Nincs énekhangom, de pár barátomnak van. Őket nyugodtabb szívvel küldtem volna ki.
Nekem viszont van énekhangom :) Énekes vagyok és azért hallom hogy mi jó mi nem. Nem mondom hogy az én véleményem a szent de hallásom az van és észreveszem ha rossz valami.
Épp ezért nem tetszik pl az olasz sem. Meg elég sok dal sem az idei eurovizion
Nem kell ahhoz énekesnek lenni, hogy halljuk, ha valaki hamisan érdekel pl...
Amúgy nekem Lettország és Azerbajdzsán produkciója tetszik legjobban.
19l
Hát először nekem sem volt szimpi Joci dala, sem az, hogy cigányt küldünk ki. Viszont kicsit megváltozott a véleményem, szerintem a dal jó a maga nemében, annak ellenére, hogy nem az én műfajom, Joci tehetségét is elismerem. Meg neki is ugyanannyi joga van indulni, képviselni a kultúráját elvégre Magyarországon él, Magyar állampolgár, meg nincs is saját országuk, aminek színében indulhatna. Tényleg elsőre nehezen érthető a szöveg, de a ha többször meghallgatod, megérted.
Azt nem tudom, milyen esélyünk van, mindenesetre a külföldiek nagyon dícsérik.
"Akkor minek írtál ide? :)"
Bocsánat! Egyszerűen nem tudtam magamban tartani. ;)
Na ezért nem kell nekünk soha többet ide jelentkezni. Mi soha a büdös életben nem fogunk nyerni itt mert a zsűri ( politikai, diplomáciai ) befolyásoltság miatt lehúz minket a pi***csába. Innentől kezdve tök mindegy hogy mennyire jó a zene, és mennyi pontot kapunk az emberektől Európában..soha nem nyerünk mi itt. Ennyi lényegében.
Azért az hogy itt Magyarországon lehúzzák a p**csába
meg így cigány úgy cigány aztán
kimegy EURÓPÁBA és 42 ország közül elhozza nekünk a 8. helyet egy CIGÁNY...
azért az rohadt nagy dolog
ez a legnagyobb dolog szerintem
14-es vagyok
Nekem sem igazán tetszett a mi számunk, de azért sokkal jobb volt szerintem, mint mondjuk Portugália..Nem is értem, miért szavazott rájuk mindenki, szerintem egy unalmas és pocsék szám volt, amikor meghallottam, csak néztem, hogy komolyan ezt a dalt küldik ki az Eurovízióra?? És ez nem csak az én véleményem, minden ismerősöm, aki nézte, azt mondta, hogy neki nem Portugália volt a kedvence..
Szóval ja, eléggé úgy látszik, ez a műsor már nem a zenéről szól, hanem inkább a politikáról..
Igen.. Alapvetően ez volt az egész szavazási rendszer megváltoztatásának a célja szerintem. Így baromira bele tudnak nyúlni a végeredménybe. Portugália? Komolyan? Nem akarok tapló lenni de nekem ez egy disney dalt juttatott eszembe egy asperger szindrómás férfi előadásában.
Nekem ennyi a véleményem a portugál dalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!