Jeverezi kérdése:
Mennyire gyakori hogy valakit háromszor megbuktatnak OKJ záróvizsgán?
Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 16:49
11/14 A kérdező kommentje:
Ja biztos buta vagyok azért van 110-es iq-m!!! -.-
2017. máj. 15. 15:52
12/14 anonim válasza:
Teljesen átlagos az IQ-d, ami amúgy lehet pontatlan is ha valami random netes tesztből szedted. Amúgy semmi köze ahhoz, hogy nem tanulsz. Lehetsz okos, de ha lusta vagy tanulni vagy nem figyelsz az órán akkor hiába van nagy eszed, ha a tudást nem akarod befogadni.
A te legnagyobb bajod az hogy saját magadon kívül mindent és mindenki mást hibáztatsz mert nem sikerült ennyit sem elérned.
13/14 anonim válasza:
akkor vizsgazz le ha annyira okos vagy, meg egy majom is elobb megcsinalna mint te, lefogadom.
14/14 anonim válasza:
Milyen tanfolyam volt ez? Mert nem mindegy, ahogy az sem, hogy milyen iskola, milyen vizsgabizottság. Én eddig csak átrugdosós OKJ-vel találkoztam, de van komols is, pl. normálisabb helyeken a mérlegképes könyvelő vizsgán tudni is kell valamit, de ezen szakképzésnél is van hely, ami átrugdosós. IQ-val dicsekedni pedig elég prosztó dolog (ráadásul a 110 átlagos), főleg hogy előtte beégtél azzal, hogy más helyesírását kritizáltad, miközben te tudtad rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!