Ez milyen testalkat?
#11:
ha tényleg láttál rólam képet, az kb 2 éves, akkor híztam meg a rákosoknak való étvágynövelővel, utána visszaestem, azóta tömegre visszajöttem 70-re de most már combizomra jött fel meg egy kicsi a hasamra is...
régen voltam ilyesmi alkat, mint írtam, pont azért kezdtem el hízni, mert nem tetszett és most se tetszene, ha ilyesmi lennék, sajnos a genetikám miatt nem nagyon tudok ettől elütni, tehát soha nem leszek nagydarab, vagy nagyon zsíros, mert ahhoz tömnöm kellene magamat, hogy szinten tudjam tartani és nem akarok megint gyógyszerekkel hízni, most edzéssel akarom felszedni a plusz kilókat, de étvágyam nincs hozzá...
és még idegesítő is, hogy mindenhol őt látom a topikban..
Szerintem a fények miatt tűnik izmosnak ez a srác, egyébként nagyon vékony, a filmjeiben a karja, teste, lábai, kb hasonló vastagságú, mint a lányoknak...
Nem azt mondom, hogy taszító, de szerintem ez a srác egy picit vékony, csak ezen a képen előnyösen van beállítva.
TÖKKKKKKÉLETES!
Végre valami emberi forma!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!