Ez milyen testalkat?
2017. máj. 11. 11:31
4/24 anonim válasza:
hasonló alkatom volt, csak kockásabb hassal, mert nem volt raktam plusz, baromira nem voltam vele elégedett
feljött azóta, jobb szeretem, ha van rajtam zsír, de rá akarok edzeni, hogy izmosabb legyek aztán arra egy kis zsírt pakolni
24F
5/24 anonim válasza:
Azt nem tudom, milyen testalkat, de nincs ezzel gond. :)
7/24 anonim válasza:
annak aki szerint "nem hasznos" a válaszom üzenem, hogy a leírásban leírt 2. kérdés miatt válaszoltam, hogy én hogyan vélekedtem magamról anno :)
9/24 anonim válasza:
Kiadsam, küldtél nekem fotót magadröl, te nagyon nem így nézel ki, bármennyire is szeretnéd... Sokkal puhább, tojásfejű vagy.
10/24 anonim válasza:
#9:
nem hiszem, hogy láttál :D mivel azt amit itt láttak páran kép amin az arcom látszik, ott nem is látszik az alkatom :D
szóval valamit nagyon benéztél :P meg nem hiszem, hogy rólam kaptál képet, keversz valakivel :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!