Minden lány szeret öltözködni csak én nem? 17/L
Nézem a kepeket fb on mindenki csiri viri feher felsohoz fehér cipő. Fekete felsohoz fekete cipő. Egyforma cipő és táska szín.
Én meg semmit nem költök ruhára vannak nadragjaim és semleges színű poloim felsoim , egy dzseki kabátom sincs mert csak beleizzadok .ez ugye nem gáz????
Mar kezdem magam kellemetlenül érezni a sok divat b*z* között
dehogy
nem kell követni a tömeget
de azért adj magadra
Huhú én se szeretek öltözködni.
Egy saját stílust igyekszem kialakítani, a mások véleményére ezen a téren már teszek.
Azért adni kell magunkra.
24/L
Én se, mindig csak igyekszek magamra aggatni valami nem túl cinkes cuccot, persze sok ruhám van, meg szeretek vásárolgatni, de öltözködni azt nem.
Ha nem néznének érte hibbantnak, akkor pizsamában járnék-kelnék.
Nem gond. Én nekem van ,,86 ezer '' trikóm van ezekben a színekben: zöld, kék , fekete, szürke, lila. Ezeket kombinálom a szekrényben lévő 4 farmeremhez , illetve 3 kockás ingemhez/ 3 pulcsihoz. Nem vagyok az a tipikus bemegyek a plázába és megveszem a newyorkert és hasonló üzleteket. Én pl egy évben összesen 30 ezer ft-t költök ruhára, cipőre. De mikor megköveteli az alkalom , akkor tudni kell megfelelően, stílusodhoz híven,felöltözni.De egyetértek az előző válaszolókkal ,adni kell magadra.
Bocsi a hosszú válasz miatt. :p 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!