Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért adjam át a helyemet egy...

Miért adjam át a helyemet egy nyugdíjas hölgynek a buszon?

Figyelt kérdés

2017. máj. 7. 16:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
93%
Egyre jobban utálom őket. Gyerekkoromban suliba menet engem is megcibáltak jóformán. Egyetemen meg mindig csúcsidőben mentek, holott ráértek volna és ez nem változott. Mikor vizsgára mész, cipőben kiöltözve, a nyugger meg végighúzza a sáros kerekű kocsiját a cipődön... lökdösődnek buszról fel és lejövet. Nem köszönnek, pedig te illedelmesen köszönsz mindig. Csak néznek rád, mint a bocira. Ha meg hangosabban köszönsz, mer ugye pár alkalom után azt gondolod nagyot hallanak kentek, akkor meg pofát vágva sipítoznak, hogy mit képzelsz magadról, hogy kiabálsz. Nekem nyugdíjam sem lesz, hiába dolgozom már 10 éve fix munkahelyen. Na meg hány olyan eset volt már velem és gondolom másokkal is, hogy felkínálod a helyet és pofát vágva lebasz a nyugger, hogy nem kő' neki. Aztán még te érzed magad szarul. Akkor álljál bmeg! Ahogy múlnak az évek, egyre jobban utálom őket és mivel nekem nem lesz nyugdíjam, eleve nem lehetek nyugdíjas, hogy majd utáljam magam. :D Viszont a gyerekeknek megmondtam! Ilyen kretén leszek, mint ezek, üssenek agyon!
2017. máj. 12. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!