Tudnátok jobb megoldást az öngyilkosságnál?
Figyelt kérdés
Próbálom röviden leírni,hogy bele tudjatok gondolni a helyzetembe...Tehát,nekem nincsenek céljaim az életben,értelmetlennek látok mindent,főleg a munkát.Nekem nem kell pénz,mert nincs mit vegyek belőle.Persze ahhoz,hogy ne haljak éhen,arra kell.Viszont elég arra havi 30 ezer,amit 5 nap alatt meg tudnék keresni.Akkor minek dolgozzak a hónap további 17 napján? Azért,hogy a munkáltatónak/államnak megfeleljek? Nem...Ez csak az egyik dolog volt,amely tönkre teszi az életemet.Nincs olyan,amit szeretnék/akarok csinálni.A többi dolog,ami másoknak értelmet ad,akár a barátság,család,hobbi,azok nálam szinte nincsenek is.Barátaim nincsenek (nem látom értelmét),hobbim nincs,mert utálok csinálni bármit is,a családom meg kiutál a világból.Persze ez mindig is így volt,7-8 éves korom óta mondogatja az anyám,hogy kár volt engem megszülnie,és ne tudjátok meg hogy beszél velem...Rettenetesen megaláz,szavakban,tettekben.Suliban szekálltak mindig is (mai napig),ami ellen nem tudok mit tenni,mert ha bárkinek szólok,én vagyok a hibás.Ha meg én szólok vissza valamit (tehát,megvédem magam),akkor is én leszek a hibás...Azért az óvodában könnyebb dolgom volt mikor szekálltak,mert akkor mindig az óvónéni közelébe mentem,mert akkor nem mertek odajönni hozzám és szekállni a többiek.De most már senki nem segít,senki nem véd meg,ha én teszem,akkor én jövök ki belőle rosszul,mindenki nekem esik,beleértve a szüleimet is.Nagyon régóta érnek engem ezek a sérelmek,sokszor már ok nélkül sírok,és nem bírom abbahagyni.Ilyenkor teleengedem a csapot vízzel,veszek egy nagy levegőt,és...Már csak ettől nyugszok le,nem tudom abbahagyni ezt az egész önsajnálatot.Még az segít,ha erősen megvágom magam,vagy ha nagy mennyiségű alkoholt iszok meg.Teljesen kilátástalan a jövőm,semmi értelmét nem látom annak,hogy fájdalommal éljek és robotoljak örökké...Mit tennétek a helyemben? Szerintetek is az öngyilkosság a legjobb megoldás? Én gondolkodtam,kb 3 éve ezt az egy módszert tartom a ,,legjobbnak''.2017. máj. 6. 18:21
11/18 A kérdező kommentje:
Én már rengetegszer voltam pszichológusnál,pszichiáternél.6 éves koromban voltam először,és fél évvel ezelőtt utoljára.Azt mondták,hogy ne menjek,mert semmi értelme,ugyanis nincs semmi bajom.És ez szerintem is így van.Ha nem kéne iskolába mennem,vagy dolgoznom,boldog ember lehetnék.
2017. máj. 7. 08:59
12/18 anonim válasza:
En ezt nem hiszem el,hogy 15 éves vagy.Ahhoz tulságosan okos vagy.Csak nem zseni vagy?
13/18 A kérdező kommentje:
Irónia akart lenni,vagy ezt miből szűrted le?
2017. máj. 7. 12:40
14/18 anonim válasza:
Nem,nem irónia, igazat irtam.Tulságosan értelmes vagy,ha igaz,hogy 15 éves vagy.
15/18 anonim válasza:
Ha neked öngyilkossági gondolataid vannak, arra semmilyen szakember nem mondhatja azt, hogy nincs semmi bajod. Ha valaki öngyilkossággal fenyegetőzik, azt azonnal mérlegelés nélkül be kell vinni a pszichiátriára mentővel.
16/18 A kérdező kommentje:
Sosem fenyegetőztem öngyilkossággal,legalábbis nem hinném,hogy ez annak minősül.Attól senki nem lesz orvosi eset,mert tisztában van azzal,hogy reménytelen az élet.Amúgy nem vagyok okos,rettenetesen buta ember vagyok,csak őszinte,ami pár embert megtéveszt.
2017. máj. 7. 22:44
17/18 anonim válasza:
"Nem,nem irónia, igazat irtam.Tulságosan értelmes vagy,ha igaz,hogy 15 éves vagy."
Vagy te vagy túl hülye, 66 %-os..
18/18 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam,idióta vagyok.Köszi,17-es.
2017. máj. 12. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!