Hogyan lettek hirtelen rákosok?
A kezdeti figyelmeztetö tünetek többsége nem annyira problémás, hogy felfigyeljenek rá és elég általánosak, hogy ne legyen gyanus, hoyg rákról van szó.
Emellett igen sokszor környezeti vagy életmódbeli okok váltják ki a betegséget.
Mitől letnek rákosak az ismerőseid? Nos, a lehetséges okok: műanyag, tisztálkodási dolgok (sampon, tusfürdő, krémek, dezodorok, mindenféle "flancos" szappanok, stb.), elektromosság (elektromos dolgok), wifi- és rádiójelek, CRT TV/monitor, préselt fa bútorok, vegyszerek (permetszer, tartósítószer, növényérlelőszer, stb.), bármilyen étel a boltból (pl. az agyon antibiotikumozott csirke húsától kezdve a fentebb említett növényérlelőszereken át a különféle adalékokig), a levegőben lévő gázok (kipufogó gáz, füstök, egyéb melléktermékek), a mostanában oly' "hős" ezüst-jodid, gyógyszerek, rosszul viselt ruhák (nem viccelek, pl. melltartó a nőknél), valamilyen sugárzás... és... a francba, hogy csak ennyi jut eszembe.
Én mondjuk pont az a személy vagyok, aki nem fél a ráktól (különösen, hogy magas a bilirubin-szint a véremben, aminek okán kevesebb az esélyem a rákra), de megértelek, hogy szomorú vagy és aggódsz.
Egyébként ajánlatos szűrésekre járni félévente, de konkrétan általában szerintem nincsenek értelmes (mármint úgy értem, hogy különösen jellegzetes) tünetei a ráknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!