Srácok járnátok cigány lánnyal?
Jàrnátok cigány lànnyal?
Mennyit kéne neki Mennyi
Mennyit kell bizonyítani,hogy eltudjàtok fogadni?
Akkor is kizáró ok,ha normális,tanult,művelt és a családját vagy nem ismeri, mert intézetben nőtt fel gyerekként vagy csak jó a kapcsolata velük és normálisak tényleg. Ergo olyan mint ti, elhagyták a hagyományokat és nincs gond velük.
Ti beszéltetek már GYK-N cigàny csajjal? Tapasztalatok?
Buták nagyon?:D
Én eddig egy lányba futottam bele aki az, de róla nem mondtam volna meg:D viszont ink nem beszélek már vele;D
:DD
F
Vannak diplomás ill egyetemista romák is, de ez önmagában persze nem garancia, hogy rendes az illető, ami mindenkire érvényes, nem csak romákra. Sőt, iskolázatlan romák között is lehet rendes, pl zenészek között ismerek ilyeneket.
A roma, valamint az iszlám családi hagyományoknak való alárendelés engem is zavarna, kizáró ok volna.
Az se mindegy, hogyan viszonyul a roma lány családja, rokonai a lány mindenkori partnereihez.
Máskülönben az számít, hogy megüt-e egy bizonyos értelmi és erkölcsi színvonalat, valamint hogy megvan-e a kölcsönös vonzalom.
A cigány nők között arányában nagy százalék, aki számomra vonzó. Volt már cigánylány szerelmem.
Nincs cigány felmenőm. Legalábbis apai ágról dédszülői szintig tuti nincs, anyai ágról sincs dédszülői szintig, annál régebbi ősökről meg nem tudni, viszont anyai nagyapai ág férfi felmenői között több évszázadra visszamenőleg biztosan nincs cigány rokonom.
Tehát semmiféle személyes genetika nem magyarázza azt, amit megfogalmaztam.
Soha nem járnék velük. Undorodom tőlük.
És nem akarom hogy a gyerekem ilyen undorító géneket örököljön, egy szép, intelligens magyar fehér lányt szeretnék, minthogy egy feketebőrű mocskos büdös aljaembert. Nem érdekel hogy viselkedik, a vérében benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!