Srácok járnátok cigány lánnyal?
Jàrnátok cigány lànnyal?
Mennyit kéne neki Mennyi
Mennyit kell bizonyítani,hogy eltudjàtok fogadni?
Akkor is kizáró ok,ha normális,tanult,művelt és a családját vagy nem ismeri, mert intézetben nőtt fel gyerekként vagy csak jó a kapcsolata velük és normálisak tényleg. Ergo olyan mint ti, elhagyták a hagyományokat és nincs gond velük.
Ti beszéltetek már GYK-N cigàny csajjal? Tapasztalatok?
Buták nagyon?:D
Én eddig egy lányba futottam bele aki az, de róla nem mondtam volna meg:D viszont ink nem beszélek már vele;D
:DD
F
Futottam már itt cigány csajba. Hát, nem volt valami okos, de tiszta, rendezett volt (megadta a Facebook-ját).
Nem járnék velük. Van köztük egy-két csinosabb, de a családi hagyományok gyakorlását tőlem is elvárnák, ha bekerülnék közéjük. Kösz, nem.
Nem mindegyik tartja a családi hagyományokat.
Ha normális és tetszik is,akkor miért ne? Nem az etnikumokkal van itt a gond,hanem hogy milyen az ember.
Jó,bocs ha nem értesz valamit 1-es. nem fogom újból leírni.
Én olyan lánnyal dumáltam itt tavaly aki nem is ismerte nagyon az igazi őseit és nagyon intelligens, okos lánynak tűnt, képen is normálisan nézett ki :D d mégsem tudtam volna akárcsak barátként tekinteni rá...:s és leráztam :/
Akk nem csak én vagyok elutasító legalább :/
Nekem kizáró ok,ha cigány a csaj. Mert a családja zavarna, meg kitudja ha szakítanék vele nem-e jönnének nekem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!