Hatásos tanulás közben a 'study music'?
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 12:26
1/5 anonim válasza:
Nekem úgy tűnt hatásos, jobban tudtam figyelni a leckére.
Ezt szoktam nyomatni:
2/5 anonim válasza:
Próbáld ki. Van, akinek segít, van, akinek nem.
3/5 Metionin válasza:
Emberfüggő. Én pl. csendben szeretek tanulni de a koliban nem mindig van csend. Amikor beszélnek körülöttem, inkább hallgatok valami monotonabb, instrumental zenét.
4/5 anonim válasza:
Tényleg egyénfüggő. Nekem ezek a youtubos sutdy musicoc nem jöttek be. Alapvetően nem szeretem, ha szól közben zene, mert akkor arra figyelek, de néha segít a monoton elektronikus zene. Főleg mateknál, mert rááll a szabályszerűségre tőle az agyam.
5/5 anonim válasza:
Én a study musictól általában csak álmos leszek. Amúgy általában csendet igénylek, de ha zaj van körülöttem akkor Ludovico Einaudit szoktam hallgatni (érdekes de ő nem álmosít el), vagy skót zenét, időnként Disney zenéket csak zongorával. Olyan zenét aminek valami szövege van, szerintem nem érdemes, legalábbis nekem nem, mert akkor énekelek tanulás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!