Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek akinek a látványát...

Szerintetek akinek a látványától is idegesek leszünk, azt szeretjük?

Figyelt kérdés

Konkrétan az anyámról van szó. Sajnos vele kell laknom.

Halálra idegesít, már lassan az összes hajam kihullik.

Amiket csinál, amiket mond, egész nap idegbeteg vagyok tőle. Teljesen ellentétes a gondolkodásunk, a személyiségünk. Nekem nincs senkim rajta kívül. Lehetséges, hogy már nem szeretem?

2017. ápr. 30. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Én is így vagyok. Mikor hallom a kulcocsot az ajtóban már lever a víz. Szerintem szereted, csak túl sok néha. Kellene már neked is külön élet és ez így fusztráló lehet
2017. ápr. 30. 12:01
 2/3 anonim válasza:
87%
Nem szereted, mert akit szeretsz az nem jelent terhet számodra, vagy legalábbis elfogadod a hibáival együtt. Csak magadra erőltetted a szeretetet és nem ismered be magadnak, hogy az a bizonyos személy nem jelent neked többet, mint problémát.
2017. ápr. 30. 12:06
 3/3 Clay Morrow ***** válasza:
Ez nem szeretet. Van egy számodra ellenszenves egyén, aki többször is kinyilvánította, nemtetszését irántad: nem érzed magad jól környezetében, ideges leszel. Szereted őt?
2017. ápr. 30. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!