Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy betegseg miatt most nem...

Egy betegseg miatt most nem nagyon tudok kimozdulni a lakásból. Mivel tölthetném el értelmesen az időt?

Figyelt kérdés

Már három hónapja ez az állapot áll fenn, és még kb. ugyan ennyi ideig így lesz. Amikor jól voltam, egyetemre jártam, barátokkal találkoztam, kutyáztam, de most ezek nem mennek.

Optimista ember vagyok, de már eléggé kezdem megérezni a dolgot, az az igazság, elég nehéz.

Tanuláshoz nem vagyok elég jól, olvasni szoktam.

Van esetleg ötletetek még, hogy mivel tölthetném el értelmesen az időt?

2017. ápr. 29. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Olvasás, filmezés, nyelvtanulás online, számítógépes játékok, beszélgetés/levelezés emberekkel, youtubeon videók nézése > kreatív hobbik tanulása, gyakorlása pl. origami, festészet, írás, akármi.
2017. ápr. 29. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Film, sorozat.

Kérdés, hogy mennyit bírsz mégis, ha a tnauláshoz nem vagy elég jól, az azt jelenti, hogy "nem vagy elég jól2 vagy fizikailag nem bírsz többet, nem bírsz koncentrálni? Mert akkor hiába írom, hogy mondjuk söpörj fel otthon, mosd fel a konyhát vagy tornázz kicsit.

2017. ápr. 29. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
A betegséged milyen jellegű? Oké, hogy te nem nagyon tudod elhagyni a lakást, de hozzád jöhetnek vendégek? Ha igen, érdemes lenne áthívni barátokat különböző közös programokra. Ha pedig nem, akkor próbálj meg valami új készséget elsajátítani, az internetről ma már kismillió dolgot meg lehet tanulni - pl. kötni, hangszeren játszani, programozni, nyelveket tanulni.
2017. ápr. 29. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!