Mihez kezdjek szerintetek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban semmi nem jött össze, és minden kudarc után azért nem fordulok teljesen magamba, mert arra gondolok, hogy ezután csak jó következhet, de valahogy mégsem jön el az a bizonyos pozitív történés. A barátaimat nem érdeklem, úgy érzem már csak én akarok tenni a barátságaimért. Az iskolában a tanárokkal összeveszek, akik utána megaláznak. Soha nem mozdulok ki. A szerelmi életem 0, ha valaki megtetszik arról kiderül, hogy már foglalt. Tökre igazságtalannak érzem a helyzetem. Nem vagyok depis meg alapvetően pozitív vagyok, de valahogy most patthelyzetbe kerültem. Nem tudom azt sem, hogy milyen válaszokat várok, egyszerűen csak ki akartam magamból írni. De örülnék ha valaki megosztaná a tapasztalatait a témában, vagy valami ilyesmi2017. ápr. 28. 23:18
1/1 anonim válasza:
Szerintem sok ember átmegy ilyesmin. Vannak rossz időszakok az életben. Továbbra is tedd a dolgod, próbálj hasznos dolgokat csinálni, sportolj, tanulj, barátkozz, fejleszd magad. Semmi nem tart örökké, még a rossz időszakok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!