Szerintetek a Blanka nagyon csúnya név?
Becézés: Blanki, Blani, Blancsi
Szerintem nagyon szép név. :)
Én is Blanka vagyok, én szeretem a nevemet. :) Érdekes, engem soha nem csúfoltak miatta, se általánosban, se most gimiben (17 éves vagyok). Általában amúgy nem is a név miatt csúfolják az embert, hanem mert valami miatt csúfolni akarják (persze semmilyen okból nem kellene), és az a legkézenfekvőbb, hogy a nevéből kreálnak valami gúnynevet. De ez általában, az esetek többségében nem a név miatt van.
Pl. nekem általánosban két Vanda nevű osztálytársam is volt. Az egyik egy népszerűbb lány volt, soha nem csúfolta senki, sok barátnője volt. A másik ducibb, szemüveges, nem az a tipikus szép kislány, na őt viszont Randavandázták, volt aki egyszerűen Rondának hívta szegényt. De csak azért, mert Vanda a neve, senki nem csúfolta volna. Mára egyébként belőle is nagyon szép lány lett, szóval gimiben nem hiszem, hogy bárki is csúfolja a neve miatt és más miatt sem.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!