Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek a Blanka nagyon...

Szerintetek a Blanka nagyon csúnya név?

Figyelt kérdés
Én kifejezetten utálom a nevemet, és sokat csúfoltak miatta. :( Persze ha nem csúfolnának, akkor is utálnám, de mindegy. Semmi nőiesség nincs benne, ráadásul még becézni se lehet normálisan. :( Oké, kövezzen meg, akinek Blanka a neve, de ez az én véleményem. Sokkal inkább tetszenek a tesóim neve, a Panna és Hanna. Szerintem sokkal cukibbak, mint ez a kemény hangzású Blanka. Egy alvilági szörnyeteg jut róla eszembe legfeljebb, vagy a búbos banka... De tényleg. Ha felnőtt leszek, akkor 1000%, hogy megváltoztatom esetleg Rebekává vagy Brigittává, csak ne Blanka legyek. Mi a véleményetek róla? Szerintetek is ronda, nagyon? Várom főleg a Blankák véleményét! ^^

2017. ápr. 27. 17:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Becézés: Blanki, Blani, Blancsi

Szerintem nagyon szép név. :)

2017. ápr. 27. 20:14
 12/20 anonim ***** válasza:
40%

Valóban alvilági szörny:

https://www.youtube.com/watch?v=fLOoS6rnp_c

Anka, Blancsi.

2017. ápr. 28. 00:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép név. És szerintem nincsen kemény hangzása. Szerintem pont ilyen lágy, kicsit még talán kislányos is, de felnőtt nőnek is mehet. Szerintem jó név. Abszolút nem kéne szégyenkezned miatta; aki meg a neveddel csúfol, hát az őt minősíti.
2017. ápr. 28. 10:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép neved van. Van benne egy kis keménység, de szerintem pont ettől lesz igazán nőiessé. Felnőttként is teljesen viselhető (ellentétben a Pannával, ami szerintem inkább becenév, túl kislányos). A Rebekánál mindenképpen szebb, és a Brigitta semmivel sem rosszabb.
2017. ápr. 28. 17:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Kedves tizenkettedik, köszönöm, pont arra céloztam xD Amúgy köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még vélemények :DD
2017. ápr. 29. 13:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A becézéseiről nem tudok, de a -ka végződés miatt nekem már van egy becézés érzete, s ez miatt soha nem is gondolnám kemény hangzásúnak. Nem tudom mit lehet a Blankán csúfolni. Szerintem szép név
2017. ápr. 29. 13:26
 17/20 anonim válasza:
100%
Az én unokatesómat is Blankának hívják. Mi úgy szoktuk becézni, hogy Blani, Blankus
2017. máj. 20. 18:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is Blanka vagyok, én szeretem a nevemet. :) Érdekes, engem soha nem csúfoltak miatta, se általánosban, se most gimiben (17 éves vagyok). Általában amúgy nem is a név miatt csúfolják az embert, hanem mert valami miatt csúfolni akarják (persze semmilyen okból nem kellene), és az a legkézenfekvőbb, hogy a nevéből kreálnak valami gúnynevet. De ez általában, az esetek többségében nem a név miatt van.

Pl. nekem általánosban két Vanda nevű osztálytársam is volt. Az egyik egy népszerűbb lány volt, soha nem csúfolta senki, sok barátnője volt. A másik ducibb, szemüveges, nem az a tipikus szép kislány, na őt viszont Randavandázták, volt aki egyszerűen Rondának hívta szegényt. De csak azért, mert Vanda a neve, senki nem csúfolta volna. Mára egyébként belőle is nagyon szép lány lett, szóval gimiben nem hiszem, hogy bárki is csúfolja a neve miatt és más miatt sem.... :)

2017. máj. 28. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, a Blanka nevű 17 éves. Amúgy engem sem becéznek, de én nem is igénylem, szerintem jó a Blanka úgy, ahogy van. :) A végén a "ka" miatt amúgy is kicsit becézős hatású nekem. A legjobb barátnőim Réka és Zita, őket sem becézzük, szerintem nem feltétlenül kell mindenkit becézni, ha amúgy is rövid, egyszerű neve van. :)
2017. máj. 28. 13:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én Bence vagyok és örülnék ha Blanka lennék :) De a Bianka jobb név.
2017. máj. 28. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!