Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyerekeket táboroztatok, és...

Gyerekeket táboroztatok, és problémák adódtak. Hogyan küszöbölhetném ki őket?

Figyelt kérdés
Gyerekeket táboroztatok. Tegnap este dobolást, meg ordibálást hallottam a tábor mellett. Amikor zseblámpával odamentem (nem messze vagyunk egy temetőtől) csuklyás alakok álltak körbe valami bábfélét. Én óvatosan kihátráltam, és gyorsan elmondtam a másik táborvezetőnek mi történt. Azonnal lefektettük a gyereket, és megmondtuk nekik, hogy tilos elhagyni a faházat. Egész éjjel virrasztottunk, és nagyon ijesztő volt. A csuklyások tovább doboltak, kántáltak,vonyítottak, meg meggyújtották a bábot. Ma reggel a faluban kérdezőskődtem, és elmondták, hogy sátánisták szoktak halottakat égetni a temető mellett. Nem tudom, higy mit csináljak, mert aggódom a gyerekek biztonsága miatt, és egy nap alatt nehéz új táborhelyet találni. Gyorsan kéne a segítség, mert még 5 nap van hátra a táborból!

2017. ápr. 25. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmiféle tanítási szünet nincsen.

Mégis milyen tábor ez, hogy a gyerekek ott lóghatnak a táborban, ahelyett, hogy az oktatási törvény előírása alapján az iskolában lennének???

2017. ápr. 26. 12:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt ( vagy nem) kérdező!

Ne haragudj de ez így - bármilyem hihetetlen is a számodra- ahihetetlen kategória.

1. Te mint táborvezető- egy adódott helyzet okán - úgy gondoltad, hogy a rád bízott gyerekek veszélyben lehetnek. Ennek megoldásaként azt tetted, hogy összekucorodva virrasztottál a másik nagyszerű táborvezetővel eggyütt. Míg a rád bízott gyerekek semmiről nem tudtak - ha nem érezték a viselkedésedból!

Ha a gyerekem veled lenne, nem állnál meg a lábadon. Tetlegesen inzultálnálak.

2, Nem vagy hajlandó elárulni a " falu" nevét. Miért?

3, Belököd ide, hogy sátánisták égetnek halottat vagy bábut vagy mit. Persze próbálod eltitkolni, hogy - egy hangulatkeltő, ábrahámita -vallási fanatikus vagy, aki a hitelesség kedvéért megpróbál elbújni, egy, "a Sátánizmus is csak egy vallás"szöveg mögé.

Átlátszó és szánalmas!

3, Adj több információt ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek.

4, Ha szórakozol, akkor inkább azzal, ami veled eggyidős.

Ahogy Hofi Géza mondta: Pepecs munka nem mondom,... de megéri !

2017. ápr. 26. 14:47
 13/17 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Az érveid logikusak, de akármilyen hihetetlen ez megtörtént eset, viszont a halottak elégetése szerintem is kamu (mint ahogy azt már sok helyütt kifejtettem). Tegnap este nem volt semmi, bem is virrasztottunk, és most persze jönnek majd a hozzászólások, hogy beijedtem a logikus érvektől, de NEM! És ez nem nyári tábor, hanem erdei iskola (megfelelő a megfogalmazás, kedves utolsóelőtti?). A falu nevét pedig személyes okokból nem árulom el. Remélem, most már tényleg elég kielégítő a magyarázat.

Ui.: A fent leírt személyes okok nem azt jelentik, hogy az este kamu! Oké?

2017. ápr. 26. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Amig nem közlöd a helyet sajnos ez nekem nem hihető.

Csak a hely tudásával lehet ellenőrizni.

De ez csak az én véleményem. Nem akarlak tovább traktálni vele.

szép napot.

2017. ápr. 26. 18:48
 15/17 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 26. 21:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Most ezzel mitkezdjek?

Ez, mi ez ez!!?

2017. ápr. 29. 16:01
 17/17 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__8578.. ijeszto-taboros-vagy-erdei-iskolas-elmenye

A 4. válaszoló a kérdező diákja lenne?😶

2017. ápr. 30. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!