Hogyan küszöbölhetném ki ezt a dolgot, ami nekem probléma? Szobatárs-tanulás téma?
Mikor koleszos voltam, 19 éves koromig, az maga volt a pokol. Nekem borzasztó szobatársaim voltak, a kollégium egyik legrosszabbjai, ráadásul 4en voltunk egy szobában. Nem tudtam tőlük tanulni, ők ráadásul nem is tanultak semmit, de nem mint elmentek akkor volna valamerre, hogy engem nyugton hagyjanak, hanem ott döglöttek benn a szobában, és zavartak. Valamint ugyan ezt éreztem, hogy nincs privát szférám, hisz mégis már 19 éves voltam...
ami biztos, én megfogadtam, hogy soha többet nem fogok egy lakásba kerülni senkivel, aki nem a családtagom, vagy a legjobb barátom, illetve a párom. Pláne nem egy szobába.
"legutóbb is a másik lakótársamnál aludtam."
Ilyen meg nincs, hogy téged kitúr a szobából, az nem csak az ő szobája, hanem a tied is. Tekintettel kéne lennie rád, nem az, hogy elküld más szobába aludni, mert akkor persze neki van privát szférája.
Ha nem is külön lakásba, de ha van rá lehetőség, biztos átköltöznék egy saját szobába, ahol egyedül vagyok, ha van üres szoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!