Miért érdekel ennyire másnak a gondjai?
Szeretek tanácsot adni,meg hallgatni másokat hogy mik a gondjaik lehet ez jó lehet ez rossz dolgok is,míg pl:.A páromat nem érdekli,mások gondja baja,addig engem meg igen,ismeretlen emberekről van szó,a páromat is érdekli a családi ügy,de ismeretlen embereké nem.
Most pl:. egy olyan kislánnyal írok aki öngyilkos akar lenni sok problémája van stb:.engem meg érdekel s próbálok segíteni neki,míg a páromat egyáltalán nem érdekli.
Én is sajnálom az ilyen embereket,amúgy meg ez egy jó tulajdonság az ilyen dolgok tesznek emberré,nem a pénz meg a felszínes dolgok.
Meg több mint valószínű,hogy inkább csak "segítségért kíállt" ez a kislány ha annyira komolyan gondolná akkor nem próbálná meg kibeszélni magából.
Ki szedtem belőle,amit tudtam s még ki is akarok belőle,és segíteni szeretnék neki.Remélem sikerül le beszélnem róla.
Azt hittem.én vagyok ennyire hülye hogy turkálok mások életébe.
A volt exemet is még terelgetem mert olyan még mint egy kis gyerek. :) :) :)
Bár közöm nem lenne hozzá,de valahogy érdekel hogy mivan vele ellátom jó tanácsokkal mintha kb:. az anyja lennék,bár neki nem volt anyja sose.És még sok sok ilyen példa :D
24 éves lány vagyok
Respect :)
Próbálj szegény kis csajjal elbeszélni lehet hogy egy kis ideig de boldogabbá tudod tenni.
Meg próbálok mindent ami lehetséges.
pszichológushoz is jár,de nekik nem mondja el mi a baja. ( vagdossa is magát )
És az exem gondjai még miért érdekelnek,ha már nem vagyunk együtt. :/ és nem is akarok tőle semmit,csak jóra terelni mert mióta szét mentünk azóta nagyon el züllött és neki sincs senki olyan aki segíthetne ( se anyja se apja )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!