Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ez? Jogásznak lenni...

Miért van ez? Jogásznak lenni úgy hogy nem érdekel a politika?

Figyelt kérdés
Jogi karon tanulok, de engem annyira nem érdekel a politika..Most igazságügyet tanulok elsős vagyok, de ha elvégzem megyek jogra. Viszont ez gáz így? Engem a jognak a büntetőjogi része érdekel nagyon, és ügyész szeretnék lenni. Ez vonzz. Múltkor mentem be a jogi épületbe és minden második jogász a hétvégi politikai eseményekről beszélt. Olyan különcnek érzem magam. Vagy jól van ez így?
2017. ápr. 7. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:

ööö itt szerintem valami zavar van.

Szerintem nyugodtan legyél jogász, hogy most pl. emberekkel való szemétkedés nem érdekel az most hogy jön ide?

"minden második jogász a hétvégi politikai eseményekről beszélt"

Szerintem ilyenkor állj félre, majd kapnak egy szép agydaganatot olyan 50 évesen, te meg röhögsz egy jót.

2017. ápr. 7. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy függ össze a kettő. Attól, hogy jogot tanulsz, miért kéne, hogy érdekeljenek a napi politikai események? Jó, nyilván tisztában kell lenni az állam működésével, politikai berendezkedésével, de ettől függetlenül nem hiszem, hogy naponta követned kéne, hogy ki éppen mit mondott a TV-ben, csak azért, mert jogot tanulsz.
2017. ápr. 8. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:

És miért függne össze a kettő??

Én ügyvéd vagyok, és engem sem érdekel a napi politika. Az államtudományok igen, de nem a napi, éppen ki kit utál-dolgok.

2017. ápr. 9. 10:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Hmm.. jólvan
2017. ápr. 9. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!