Egy kisebb vendéglátósegységben bunkóság az asztalon hagyni a tálcát?
Figyelt kérdés
Pl egy kis büfében vagy cukrászdában. Ahol nincs felszolgálás, hanem fizetek a pultnál, megkapom a tényáron a sütimet, magam viszem az asztalhoz, és leülök enni. Van erre valamilyen szabály vagy illem, hogy evés után mit kell csinálni a tányérral? Én mindig visszaadom, de láttam már, hogy sokan ott hagyják az asztalon, és mindig úgy gondoltam, hogy ez bunkóság, de egy barátom szerint a pultban állónak az a dolga, hogy összeszedje a tányért az asztalról.2017. ápr. 24. 16:26
1/1 anonim válasza:
Inkább azt mondom, hogy illik visszavinni, főleg ha forgalmasabb helyről van szó, hogy az új vendégeknek ne "szemetes" asztalokhoz kelljen ülniük. Persze igaz, hogy a pultos dolga a takarítás és biztosan össze is szedi a tálcákat, de én úgy vagyok vele, hogy egy kis emberi magatartás még belefér a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!