Pincérek! Sőt, bárki! Ti hogy döntenétek?
Végezd el a vendéglátóiparit, akár levelezőn is, beszélj angolul ÉS németül ÉS farnciául, végezz el egy sommelier-képzést, és menj el a legjobb helyekre felvételizni.
Én a Borkonyhát céloznám meg a helyedben.
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy tedd azt amit a szíved súg. Ha most elmennél egyetemre, de nem tetszik, akkor elb*szol 3-4 évet minimum és lesz egy diplomád amit utálni fogsz. Az egyetem nem kötelező. Megcsinálod amikor akarod. Levelezőn még tudsz is dolgozni mellette, igaz nem sok ilyen képzés van.
Csináld meg a szakmát, dolgozz és ha később belefáradtál, akkor még mindig tudsz váltani.
Nem értem a kérdést
Pincér akarsz lenni szereted is jól is keres főleg külföldön de azért itthon is jobb helyeken.
Tovább tanulni nem akarsz csak nyűglődnél.
Akkor?? Mi a kérdés.
Talpalos melo...
Ha neked kedved van évekig tízóràzni, műszakolni, hétvégézni minden egyéb kilátás, kitöresi lehetőség nélkül, just do it
Szia Mindenki! :)
Na,az idei nyarat végig pincérkedéssel töltöttem,és elég negatív élményeim voltak. A vendégek megértőek voltak,kedvesek (persze volt egy pár beszólogatós,bunkó vendég,de nem érdekelt a dumájuk,ilyen mindenhol van),a talpalással se volt gond (2 nyarat konyhán voltam,szóval hozzá voltam szokva a lábfájáshoz) ,viszont a munkatársaim közül nagyon sok emberben csalódtam,szóval marad az egyetem. Azért köszönöm a válaszokat, ki tudja,mit hoz még a jövő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!