Nem értek valamit?
Ha itt sok értelmes választ lehet olvasni, nem éppen 100%ostól, azokat miért, vagy hogyan szavazzák le?
Hiszen teljesen normális válaszokat írnak alacsonyabb %-kosok.
Itt valami nincs rendben?
A rendszer gazdák dolgozzák meg a %-okosságokat?
Ha valakinek nem tetszik valami, akkor lepontozza.
Pl: Én tápszerrel etetem a babám (még aktuális) és egy válasznál irtam, egy kétségbeesett anyukának, hogy nincs teje, nem lesz a tápszertől sem baja, ő nagyon akart szoptatni. Erre, a sok szoptatós anyuka lepontozott... AKKOR HALJON ÉHEN A GYEREK????
Szóval, ha valami a kérdezőnek megfelel válasz, attól még lehet, hogy xy-nak nem tetszik..
Kedves #es egyes, köszönöm a válaszod elfogadom.
A csendben meglapulók meg...
osszanak és szorozzanak,+ adják össze a gyávasággal.
Azért az elég mocskos dolog, hogy az egészségügyből is hasznot csinál a hatalom.
És ezt nem csak M.o-n csinálják.
Engem az érdekelne, hogy központilag húznak le %-ban?
Mert általában mindenhonnan megköszönik a tanácsaim.
Itt valami nincs rendben ezzel százalékósdisággal?
Valakinek a fejére kéne koppintani és kitiltani innen.
Mert az biztos, hogy nem ide való rendszergazda.
A vallási, meg az ezotéria topikban lehet a legkönnyebben felszedni a piros pacsikat. De engem nem zavar a százalákom. Most nem mindegy, hogy 90 vagy 70 ?!?
Nincsenek önértékelési zavaraim, nem innen tájékozódok, hogy hasznos vagyok-e, vagy sem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!