Mivel lehetne a szürke hétköznapi emberek életét kicsit feldobni?
Sziasztok!
Már évek óta elegem van, hogy kb zombi seregben közlekedem, persze külső szemmel lehet ők is ilyennek látnak engem.
A szeretet mint életforma című könyvet elolvastam, onnan kaptam pár hasznos tippet amit elkezdtem alkalmazni a környezetemben és a mindennapjaim részévé váltak.
A környezetemben óriási változást értem el, de most többre vágyom!
Csak egy vagyok a rengeteg ember közül, szóval nem tudok óriási változást hozni!
Olyanokra gondoltam, hogy pl a kedvenc fagyizómban kifizetni 100e Ft értékben fagyit előre és amíg tart a keret addig van "ingyen fagyi".
Meg néha egy kis aprót elszórni az utcán, az emberek mindig megörülnek, ha találnak pénzt :)
Kicsit feldobni az emberek életét, már akiét tudom :)
Akár pár százezres tételig is elmennék, ha akkora ember tömeget képes lenne lefedni az akció, de itt nem a pénzen van a hangsúly, hanem azon, hogy kicsit kizökkentsem őket a szürke hétköznapokból akár 1 pillanatra is, egy kis örömet csempészni az életükbe.
Kellenének hasznos ötletek amikkel megtudnám ezt valósítani.
Ja és nem fontos, hogy tudják, hogy tőlem van! tehát anonim módon talán még jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!