Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vonzódom az ügyvéd,...

Miért vonzódom az ügyvéd, bíró, ügyészekhez?

Figyelt kérdés

Jogi karon tanulok egy alapszakon ( nem jogi asszisztens..) és mióta itt tanulok egyszerűen nagyon vonzódom sokukhoz? Nem érdekel a pénzük tehát nem amiatt mert gazdagok..egyszerűen ha elképzelem magam 10 év múlva akkor azt látom hogy ügyvéd/ ügyész férjem van és együtt dolgozunk. Annyira tetszik a talárjuk amit felvesznek tárgyalás előtt..ahogy előadják magukat, az a komolyság, az hogy intelligensek.Nyilván kell a külső is hogy megfogjon, tehát nem elég hogy valakinek ez a munkája de mégis. Annyira vonzónak tartom Őket.

Mi miatt alakulhatott ez ki bennem?

20/L

2017. ápr. 19. 16:45
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
-?
2017. ápr. 19. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
a tekintély a fétised
2017. ápr. 19. 16:54
 3/11 A kérdező kommentje:

De nekem nem szexuálisan tetszenek..vagyis nyilván jól néz ki a talár meg minden de nem ez a legfőbb.

Nem tudom megfogalmazni, de talán igen amit mondtál..a tekintély.

De én egy ügyvéddel tudnék is közös jövőt tervezni mert már van egy olyan dolog ami mindkettőnket érdekel és akkor a munkát, amit szeretek is együtt csinálhatjuk.

Nem is nagyon tudom magam másmilyen foglalkozású emberrel elképzelni. Nem vagyok felszínes..nyilván számít a külső, belső tulajdonság..nagyon is.De mellette ez is egy szempont

De miért..?

2017. ápr. 19. 16:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Hű mennyi "De"-t sikerült ebbe a monológba beletenni..:D
2017. ápr. 19. 16:59
 5/11 A kérdező kommentje:

Arra is gondoltam hogy lehet azért,hogy majd tudjon támogatni, értse hogy mit tanulok/mi a munkám...képes legyen segíteni nekem hogy fejlődhessek..és később pedig együtt dolgozni.

Ez lehetséges?

2017. ápr. 19. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Örülsz a pénznek, de csak akkor, ha jól néz ki az illető, ráadásul még a saját munkád sem kell 100%-ban csinálni, mert besegítenek. Saját magadnak is feltűnik az a sok "de". Aranyásó vagy, felesleges ragozni.
2017. ápr. 19. 17:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Írtam hogy nem érdekel a pénz.....
2017. ápr. 19. 17:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Amíg van, addig engem sem érdekel a pénz te golddigger. :D
2017. ápr. 19. 18:52
 9/11 A kérdező kommentje:

Ennyire értetlenek vagytok?

Ha a pénz érdekelne gépészek tetszenének vagy mérnökinfósok.. de nem..

2017. ápr. 19. 18:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azért ők tetszenek, mert körülöttük vagy, velük találkozol.

Érdekes lenne, ha pl. a bányászokba lennél szerelmes úgy, hogy sosem láttál még egyet sem.

2017. ápr. 20. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!