Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az igaz-e, hogy a magyarország...

Az igaz-e, hogy a magyarországi emberek nem szeretik a székelyeket?

Figyelt kérdés

Utoljára 6 éve voltam Pesten, de egy kis facebook csoport szerint (amiből azonnal kiléptem) komoly gondjuk van velünk székelyekkel a magyaroknak. 3 hétre utaznék ki az egyik rokonomhoz látogatóba, de elöbb tudni szeretném mennyire kell félnem, hisz akcentusomból egyből ki lehet szúrni, hogy székely lány vagyok. A rokonaimat kérdeztem, de ők mivel ott születtek nincsenek gondjaik.

20/L

2017. ápr. 17. 21:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

#17 jól figyelj!!!!!!!

#8 #9 vagyok!!!

Igazi, hamisitatlan, pesti panelpatkany :D

Ki is az, aki itt ítélkezik öreg? :D Nézz tükörbe...

2017. ápr. 17. 22:39
 22/31 A kérdező kommentje:
#21 engedd el
2017. ápr. 17. 22:57
 23/31 anonim ***** válasza:

#22 elengedtem :D

Csak "vicces" a gyerek na... mindegy.

2017. ápr. 17. 23:08
 24/31 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni, hogy vannak, akik rosszat gondolnak rólad. Többször lehet hallani, hogy romániai magyarokat (legyen az partiumi, székelyföldi, bármi) szimplán lerománoznak, ami engem pl nagyon sértene.

De akik így sértegetnek másokat, azok a „szögedieket” palócokat tirpákokat is ugyanígy sértegetik valamivel. Szóval maradjunk annyiban, hogy szimplán bunkó tahó hülyék, amilyen emberből mindenhol a világon melen van sajna.

Tudnod kell a helyén kezelni az ilyet, leginkább figyelmen kívül hagyni, mert nem érdemes lesüllyedni az ilyenek szintjére.

2017. ápr. 17. 23:41
 25/31 anonim ***** válasza:
Amúgy merre lennél az országban? :)
2017. ápr. 17. 23:41
 26/31 anonim ***** válasza:
...világon jelen van*
2017. ápr. 17. 23:42
 27/31 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre, hogy a többségnek egyáltalán nincs baja a székelyekkel. Mondjuk az én környezetem jófej, értelmes emberekből áll. Biztosan lesz olyan, akinek baja van velük, de legalább tudod, hogy kivel érdemes ill. nem érdemes barátkozni.
2017. ápr. 17. 23:59
 28/31 A kérdező kommentje:
Én Pesten leszállok a buszról aztán értem jönnek a rokonok, majd visznek hova jól esik.
2017. ápr. 18. 00:04
 29/31 anonim ***** válasza:
Pesten születtem, több székely ismerősöm is van. Szerintem teljesen alaptalan amitől félsz. Konkrétan nem tudom mire gondolhatsz.
2017. ápr. 21. 16:09
 30/31 anonim ***** válasza:

Ki látott már olyat, hogy egy székely (még ha leány is) tartson attól, hogy megyen valahová, s mi várja ott?? Tán kialudott a tűz, miről pattanva vagy?

Uzsgyé neki a világnak, becsülettel viselni magad mindenütt, s ha a származásod valakinek nem tetszik, azzal csak az ő baja fog gyűlni, nem a tied!

2017. ápr. 22. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!