Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jó az embereknek az, ha...

Miért jó az embereknek az, ha egész nap isznak?

Figyelt kérdés

Most pl. húsvét hétfőn is akármerre mentem, mindenhol részeg embereket láttam...

Reggeltől estig isznak .

Miért jó ez ?

2017. ápr. 17. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
van akit 3 sör borít ki, van akit 3 óra a rokonokkal :)
2017. ápr. 18. 16:08
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha buli van, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért, akkor meg kell valami. Meg addigis hát kb én asszem, elisszák a fájdalmat. Meg már lehet, hogy hagyományból is együtt isznak, meg szórakoznak, dumálgatnak; a közös ivásnak a baráti társaságokban lehet, hogy hagyománya van; jól érzik magukat, ozt örülnek azt kész; meg ilyenkor végre "szabad is", mert ünnep van, ilyen hangulatmegalapozás esetleg.
2017. ápr. 18. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
*ja amúgy tényleg, sok fárasztó embert is kellhet elviselni, mert jönnek látogatni a vendégek rengetegen; mert ilyenkor mindenki ráér, és akkor mindenkivel isznak egy kortyot, aki beérkezik vendégként:)) Jó, egy kicsit a végét már lehet, hogy túlgondoltam:)
2017. ápr. 18. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ember függő, hogy ki miért és mitől függ, de ahogy előttem is írták, bezony vannak nagyon nehéz élethejzetek is. Ismertem olyan 16 körüli lányt, aki a húgával és az anyjával élt, aki munkanélküli volt és sz*rt a gyerekeire konkrétan, de hogy így ruhákat sem vett nekik, pénzt nem adott nekik, hogy járnak e iskolába lesz"rta, néha viszont ha rájött ordított velül, hazudozott stb. Most gondold el, hogy egy ilyen családban pl milyen lehet felnőni. A lány lopkodott, de hát mit csináljon szerencsétlen... és rengeteg ilyen bunkó, durván sérült ember van, akik rossz hatással vannak a környezetükre, hát még a gyerekeire!

Amúgy ez kb olyan kérdés, hogy a depressziós ember miért depressziós... Nyilván nem jókedvében.

2017. ápr. 25. 09:39
 15/15 anonim válasza:
75%
Nem lesznek szomjasak. :)
2018. ápr. 2. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!