Rettegek a holnapi locsolkodoktol más is van igy? 17/L
Figyelt kérdés
Falisiak vagyunk itt szoktak jonni locsolkodni.
Van mikor jönnek rokonok is de en nem akarok kimenni , nem akarom hogx meglocsoljanak es verset mondjanak. Számomra tiszta kellemetlen ez a dolog.
Ha rokonok jonnek, akkor megvárom még bejönnek utána kimászok a szobám ablakán, remelem nem maradnak a kocsinal beszelgetmi. :D
2017. ápr. 16. 23:11
11/16 anonim válasza:
Úgyhogy elméletileg még csak meg sem kéne tartani. Csak a fiúk annyira örülnek a pénznek, hogy ennyire elterjedt. De a lányok oka, mert ők meg hagyják magukat. Az, aki önként megy ilyen hűvös időben leönteni magát vízzel, és még fizet is érte, az meg is érdemli.
13/16 anonim válasza:
nem is szokas penzt adni a ferfiaknak, felenk mar 10 eve is mikor meg volt 1-2 forintos a kamaszok felnott ferfiak azt kaptak meg tojast, a kisfiuknak szoktak adni egy 500-ast max egy ezrest de azt is csak akkor ha rokon a kisfiu am azok is csak tojasokat kapnak, szval nem tudom ti vmi mas tipusu husvetot unnepeltek esetleg??
14/16 anonim válasza:
Mi nem szoktunk pénzt adni, csak a rokonoknak. Ha valakinek nem tetszik, nem jön később. Sőt én kis csokitojásos tálat toltam a locsolók elé, válasszanak, aztán kész. Utána kicsit beszélgetünk és elmennek. Nem igazán vagyok oda a húsvétért de azért egy évben egyszer kilehet bírni
24/L
16/16 anonim válasza:
Én kise mentem pedig többször akadtak rá a kapucsengőre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!