Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél, hova mennél ha...

Mit tennél, hova mennél ha "kitörne a Walking Dead"?

Figyelt kérdés

Gondolom nincs nagy valószínűsége, hogy ilyen történni fog mostanság és amúgy is csak kíváncsiságból kérdezem. Szóval nem olyan válaszokat várok, hogy "nem lesz ilyen meg mi az a walking dead?".

Szeretem ezt a sorozatot és többször gondolkoztam már rajta, hogy én mit tennék ha ez történne és igazából nem tudom. Én egy viszonylag kis városban élek (kb 9000 fő) és a legközelebbi nagyobb város 40km-re van, körülöttünk csak kisebb (600-3000 fő) falvak vannak. Először arra gondoltam, hogy fognék valamilyen autót (lehetőleg terepjárót), megpróbálnék sok benzint gyűjteni a benzinkutakról és telepakolni a kocsit kajával meg amire szükség lehet. És elmenni egy ilyen kis létszámú faluba. Csak gondolkoztam és a kis falu lehet, hogy nem lenne jó. A közelben ott sincs nagyobb város, bolt is kevés van és nagyon kicsik. A másik gondolatom az, hogy van egy Tesco a városunkban és azon nincs ablak, at udvar tiszta rács meg szögesdrót, szóval csak a bejáratot kellene bebiztosítani. Na meg megtisztítani a boltot. Csak azzal meg az a baj, hogy mások betörnének és megtámadnának. Szóval nem tudom mit lehetne csinálni.

Szerintetek mi lenne a legjobb? Ti hogyan csinálnátok?

2017. ápr. 16. 16:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Fegyverkeznék meg bespájzolnék konzervekkel.
2018. ápr. 9. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!