Mit tennél, hova mennél ha "kitörne a Walking Dead"?
Gondolom nincs nagy valószínűsége, hogy ilyen történni fog mostanság és amúgy is csak kíváncsiságból kérdezem. Szóval nem olyan válaszokat várok, hogy "nem lesz ilyen meg mi az a walking dead?".
Szeretem ezt a sorozatot és többször gondolkoztam már rajta, hogy én mit tennék ha ez történne és igazából nem tudom. Én egy viszonylag kis városban élek (kb 9000 fő) és a legközelebbi nagyobb város 40km-re van, körülöttünk csak kisebb (600-3000 fő) falvak vannak. Először arra gondoltam, hogy fognék valamilyen autót (lehetőleg terepjárót), megpróbálnék sok benzint gyűjteni a benzinkutakról és telepakolni a kocsit kajával meg amire szükség lehet. És elmenni egy ilyen kis létszámú faluba. Csak gondolkoztam és a kis falu lehet, hogy nem lenne jó. A közelben ott sincs nagyobb város, bolt is kevés van és nagyon kicsik. A másik gondolatom az, hogy van egy Tesco a városunkban és azon nincs ablak, at udvar tiszta rács meg szögesdrót, szóval csak a bejáratot kellene bebiztosítani. Na meg megtisztítani a boltot. Csak azzal meg az a baj, hogy mások betörnének és megtámadnának. Szóval nem tudom mit lehetne csinálni.
Szerintetek mi lenne a legjobb? Ti hogyan csinálnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!