Teljesen kiégtem. Nem dob már fel semmi. Mit tegyek?
A pszichopata talál örömet az életében, azt ha másokat megölhet.
De hát akkor én sem próbálok segíteni neked, hisz nálad csak 30+ felett lehet segítséget adni :)
16-os
18 éves vagyok és szerintem is valamilyen sport jót tenne
21-es vagyok
Ok, nem láttam a frappáns nevet. ;)
Egyébként itt gyakran teszik fel depis tinik ezt a kérdést, meg képzelik magukat az apátiában élők pszichopatának, már azt hittem, ez is egy újabb ilyen kérdés..
Te csak szimplán apátiában szenvedsz.
Vannak ilyen élethelyzetek. A legsz*arabb bennük, hogy picit ördögi kör ebben vergődni, tekintve, hogy a megoldás nyilván az új hobbi, új közeg, új barátok, ismerkedés, sport, stb... Lényegében bármi, amit kicsit is élvezel.
Azonban amikor teljes apátiával vagy a dolgok iránt, tökre nem fogsz menni sportolni, emberek közé ismerkedni, akármi.
A megoldás az, hogy mégis megembereled magad, mert így előbb kikerülsz ebből az ördögi körből, új ingerek és esetleg emberi kapcsolatok is rének, új dolgokat tanulsz. ÉS kicsit több rételmét látod a dolgoknak előbb-utóbb. Ehhez viszont cselekedni kel, nem csak gondolatban filózni, hogy most miylen sz*r a közérzetem és sz*är minden, nincs kedvem semmihez.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!