Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kedves nők, szerettek néha...

Kedves nők, szerettek néha virágot kapni a párotoktól? Melyik virág a kedvenced?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 13:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%

Van, aki nem szeret? :)))

A kedvencem a rozsa, de igazabol ha setalas kozben szakit nekem pitypangot, es a hajamba tuzi, annak is ugyanugy orulok .

2017. ápr. 15. 13:27
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem is mindenki szereti. 😊

A kedvencem a napraforgó, nárcisz, árvácska. 😊

2017. ápr. 15. 13:28
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

Imádok virágot kapni, és nagy örömömre mindig kapok a páromtól.

Kedvenceim az orchidea ( már van külön üvegházam csak nekik) rózsa, és mindenféle kaktuszok. Korallvirágokat is szeretem.

2017. ápr. 15. 13:33
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Szeretek, mindegy milyet, csak cserepeset ne, mert már így is annyi van, hogy vagy ők, vagy én maradok, de együtt már nem férünk el.
2017. ápr. 15. 13:54
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
A liliom és a harangvirág a kedvencem, szeretek is virágot kapni.
2017. ápr. 15. 14:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem vannak olyan lányok akik nem szeretik a virágot :) Van itt olyan lány aki ezt olvassa? :)
2017. ápr. 15. 16:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, öt lány már olvasta ezt. Még valami?
2017. ápr. 15. 16:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen, néha.

Szeretem a tulipánt, rózsát, orchideát, de bármilyen szép cserepes virágnak örülök.

2017. ápr. 15. 17:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Szeretnék,csak nem kapok. A kék-sárga hortenzia a kedvencem.
2017. ápr. 15. 19:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem annyira szeretem a vàgott virágot, mert nem szeretm nézni, ahogy hervad, szárad. Ha kapok, annak azért örülök, mint figyelmességnek, de külön sose vágytam ilyesmire. Most kivételesen kértem pár szál orgonát az apósom kertjéből, mert nagyon szeretem az illatát, de már most sajnálattal látom itt a szobában, hogy kezd kókadni a csokor.

Azért van kedvenc virágom, mégpedig az orgona és a kála. Ha lesz kertem, biztos ültetek belőlük.

2017. ápr. 15. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!