Kedves nők, szerettek néha virágot kapni a párotoktól? Melyik virág a kedvenced?
Van, aki nem szeret? :)))
A kedvencem a rozsa, de igazabol ha setalas kozben szakit nekem pitypangot, es a hajamba tuzi, annak is ugyanugy orulok .
Szerintem is mindenki szereti. 😊
A kedvencem a napraforgó, nárcisz, árvácska. 😊
Imádok virágot kapni, és nagy örömömre mindig kapok a páromtól.
Kedvenceim az orchidea ( már van külön üvegházam csak nekik) rózsa, és mindenféle kaktuszok. Korallvirágokat is szeretem.
Igen, néha.
Szeretem a tulipánt, rózsát, orchideát, de bármilyen szép cserepes virágnak örülök.
Én nem annyira szeretem a vàgott virágot, mert nem szeretm nézni, ahogy hervad, szárad. Ha kapok, annak azért örülök, mint figyelmességnek, de külön sose vágytam ilyesmire. Most kivételesen kértem pár szál orgonát az apósom kertjéből, mert nagyon szeretem az illatát, de már most sajnálattal látom itt a szobában, hogy kezd kókadni a csokor.
Azért van kedvenc virágom, mégpedig az orgona és a kála. Ha lesz kertem, biztos ültetek belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!