Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ettől meg fogja érteni, hogy...

Ettől meg fogja érteni, hogy mennyire szeretem?

Figyelt kérdés
Nagyon beleszerettem valakibe, aki nem viszonozza és nem tudom elfelejteni.Ha írok egy búcsúverset és aztán meghalok,akkor meg fogja érteni?

2017. ápr. 13. 22:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkora kamu vagy...az emberben az életben maradàsi ösztön hatalmas. Azért nem olyan egyszerű megölni magadat...de hajrà. 😂
2017. ápr. 14. 08:51
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Úgyse fogja megölni magát. Maximum olyan kísérlete lesz rá, amibe egészen biztosan nem lehet belehalni (pl 3 tabletta altató), de elég rá, hogy kórházba szállítsák.

És a történet második felét úgy képzeli, hogy a környezetében mindenki rájön, hogy milyen értékes embert veszített el "kis" híján. Csakhogy fel kéne ébredni, mert a való életben nincs ilyen. És amúgy, is, egy normális ember szemében végtelenül aláásná magát az, aki valójában nem is akar meghalni, csak játssza a hattyú halálát.

2017. ápr. 14. 09:20
 13/18 anonim válasza:
91%

😂

Mostantól nem fog kommentelni, mert el akarja hitetni, hogy halott!!

Úgy bírom az ilyen b@lfaszokat!

😂

2017. ápr. 14. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:
El akarja hitetni, hogy halott? Hát ezen szakadtam :"DDDDD Az ilyenek még akkor sem mernék magukat megölni, ha világvége lenne, nemhogy egy kis "szerelmi bánattól" :D
2017. ápr. 14. 14:22
 15/18 anonim válasza:
Ne akarj meghalni!!!! Lehet hogy ez most nagy problémának tűnik de lesz még nagyobb is . Ráadásul annyi szép dolog van az életben és annyi emberbe leszel még szerelmes hogy az hihetetlen . És ne gyere nekem ezzel az " életem szerelme " dumával mert a kérdés alapján még fiatal vagy és még sok ember iránt fogsz később úgy érezni hogy " életem szerelme"
2017. ápr. 14. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

Az illető helyében halálod után elmennék a sírodhoz és leköpném. Egy gyenge és gyáva embernek tartanálak, aki csupán ennyit érdemel. És valószínűleg engem utálnának a szüleid is, mivel engem neveznél meg a levélben. Érted mit jelent ez?

Gyakorlatilag mást tennél felelőssé a saját butaságodért.

2017. ápr. 15. 16:14
 17/18 anonim válasza:
Na élsz még? Remélem igen nem csináltál hülyeséget......
2017. ápr. 26. 17:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja tenyleg , elsz meg ?
2017. ápr. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!