Akkora kamu vagy...az emberben az életben maradàsi ösztön hatalmas. Azért nem olyan egyszerű megölni magadat...de hajrà. 😂
2017. ápr. 14. 08:51
12/18 anonim válasza:
Úgyse fogja megölni magát. Maximum olyan kísérlete lesz rá, amibe egészen biztosan nem lehet belehalni (pl 3 tabletta altató), de elég rá, hogy kórházba szállítsák.
És a történet második felét úgy képzeli, hogy a környezetében mindenki rájön, hogy milyen értékes embert veszített el "kis" híján. Csakhogy fel kéne ébredni, mert a való életben nincs ilyen. És amúgy, is, egy normális ember szemében végtelenül aláásná magát az, aki valójában nem is akar meghalni, csak játssza a hattyú halálát.
2017. ápr. 14. 09:20
13/18 anonim válasza:
😂
Mostantól nem fog kommentelni, mert el akarja hitetni, hogy halott!!
Úgy bírom az ilyen b@lfaszokat!
😂
2017. ápr. 14. 13:17
14/18 anonim válasza:
El akarja hitetni, hogy halott? Hát ezen szakadtam :"DDDDD Az ilyenek még akkor sem mernék magukat megölni, ha világvége lenne, nemhogy egy kis "szerelmi bánattól" :D
2017. ápr. 14. 14:22
15/18 anonim válasza:
Ne akarj meghalni!!!! Lehet hogy ez most nagy problémának tűnik de lesz még nagyobb is . Ráadásul annyi szép dolog van az életben és annyi emberbe leszel még szerelmes hogy az hihetetlen . És ne gyere nekem ezzel az " életem szerelme " dumával mert a kérdés alapján még fiatal vagy és még sok ember iránt fogsz később úgy érezni hogy " életem szerelme"
2017. ápr. 14. 14:49
16/18 anonim válasza:
Az illető helyében halálod után elmennék a sírodhoz és leköpném. Egy gyenge és gyáva embernek tartanálak, aki csupán ennyit érdemel. És valószínűleg engem utálnának a szüleid is, mivel engem neveznél meg a levélben. Érted mit jelent ez?
Gyakorlatilag mást tennél felelőssé a saját butaságodért.
2017. ápr. 15. 16:14
17/18 anonim válasza:
Na élsz még? Remélem igen nem csináltál hülyeséget......
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!