Szerintetek gáz lányként ilyen magasnak lenni? 14/L
Nem te vagy a magas, hanem a többiek az alacsonyak. :)
Dettó 14 vagyok, a 171 centimmel én vagyok a legmagasabb lány az osztályban, de a többiek is csak 1-2 centivel maradnak le. :) Sőt, én még nőni is szeretnék, amire ugyan már nem látok esélyt, de jó lenne. :)
Szóval, ne foglalkozz velük, inkább örülj, hogy megnőttél és nem vagy alacsony! :)
Köszi szépen :)
Szerencsések vagytok, hogy nálatok ez normális, sőt akár pozitív is. Higyjétek el, hogy ez nagyom frusztráló is tud lenni, ha olyan a környezet.. :(
Amúgy meg javítanék, 170 cm is vagyok már
Nem az :) így is van köztünk közel 20 centi
17f
En is 14 vagyok ES 168 centi
Hülye vagy ??orulj mert sokan nyavalyognal amiatt hogy kicsik...:)
Szóval amúgy nem gaz ...orulj hogy magas vagy :..az sokszor jó ...
nem, nem mondanám, hogy hülye vagyok. :)
hidd el, 160 cm- es törpék társaságában ez frusztráló. lehet, hogy az alacsonyaknak sem jó, de lányként ez jobban elfogadottabb vagy mi. na, érted. az előző kommentjeitek nagyon jól estek: mindenki (kivétel nélkül) azt írta, hogy nem gáz a dolog. sőt a legtöbben saját példával is előálltak.köszi nektek <3 igyekszem elfogadni magam, ilyen magas lányként, mert ezen (ahogy mondtátok) tényleg nem tudok változtatni. köszi még egyszer a "biztatásokat" meg hasonlókat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!