Szerintetek is rideg a mai világ?
Egyszerűen az egész világ nem valami barátságos hely.
Kimegyek az utcára és többnyire életunt, letört, és zombi emberekkel találkozok, szinte bármelyik korosztályból. Azt nem mondom, hogy én nem vagyok ilyen, mert az nem lenne igaz.
Az emberek pedig nagyon eltávolodtak egymástól, szinte senki sem foglalkozik a másikkal, hiszen neki is megvannak a saját problémái, nemhogy még a másikéval foglalkozzon, vagy úgy törődjön és érdekelje egyáltalán az, ami körülötte van, az élet dolgai, és ez szerintem szánalmas kifogás.
Amúgy mindig is ilyen volt, vagy nem ilyen, csak én látom rosszul?
Az én környezetem például pont nem ilyen.
Az ember válogatja, hogy kikkel akar együtt élni.
nem az.
be vagy reccsenve és mivel szinte csak ezt az állapotot ismered,ezért csak ezt ismered fel másban is.
és ezt is keresed,nehogy ki kelljen lépned ebből a kényelmes kis komfortból a számodra ismeretlenbe.
Az ember mindig azt szúrja ki, amilyen állapot, téma épp aktuális a saját életében....ha te magad így érzed, befordulva, a problémákhoz kötve,sehogyan,egészséges emberi kapcsolatok hiányában...akkor ezt fogod észrevenni....
De egyébként meg van abban is valami amit mondasz, de hát ez van, ilyen a világ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!