Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van valami ötletetek arra,...

Van valami ötletetek arra, hogyan szállhatnék szembe a "vetélytársakkal"?

Figyelt kérdés

Bekerültem egy ilyen lájk gyűjtős versenybe, és én nem vagyok az a típusú ember, aki mindenkit visszaigazol Facebookon. Hozzáteszem, okkal válogatom meg az ismerőseimet. Na, mindegy. A lényeg az, hogy a sor végén vagyok, mivel nekem nincs is annyi ismerősöm, ahányan őket lájkolják. Éppen úgy vagyok vele, hogy lehetetlen ekkora lemaradással feljebb jutni, szóval 100%, hogy én leszek hátulról az első. :D De gondoltam, azért kiírom ide a kérdést, hátha valaki tud valami jó tippet adni.

Akinek van ötlete, az ossza meg velem bátran! Köszi! :D

2017. ápr. 10. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak az az egy tletem van, hogy hagyd el a csoportot, ahol lájkokat kell gyűjteni. Úgy tudsz igazán szembeszállni velük, ők meg hadd csinálják a saját hülyeségeiket.
2017. ápr. 10. 10:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez nem egy csoport, hanem egy rendes verseny, aminek az eredményét lájkok alapján döntik el.
2017. ápr. 10. 11:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos.
2017. ápr. 10. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért jelentkezel olyan versenyre, amiben eleve esélytelen vagy?
2017. ápr. 10. 11:11
 5/8 A kérdező kommentje:

Aki nem képes válaszolni a kérdésre, az legyen kedves máshol kiélni a hajlamait! Köszi.

Nem én jelentkeztem, hanem beneveztek, kedves nagyokos utolsó.

2017. ápr. 10. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor miért érdekel, hogy utolsó legyél?

Ha valaki benevez téged egy szarevő versenyre, akkoris küzdessz, hogy te legyél az első?

2017. ápr. 10. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi az hogy sajnos? Miért csinálod, ha eleve reménytelen és nem is tetszik? Vagy talán fegyverrel kényszerítettek hogy ebben most részt veszel vagy lelőnek?
2017. ápr. 10. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért csinálom, mert, ha már beneveztek, és bekerültem, akkor igyekszem megtenni azt, ami tőlem telik.
2017. ápr. 11. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!