Ki az, aki találkozott már valamilyen hírességgel személyesen? Ha még nem, ki az, akivel szeretnél, és miért?
Kérhetnék tőletek egy élménybeszámolót, hogy hogy és mikor találkoztatok, meg mi volt?
A legjobban Szabó P. Szilveszter, Náray Erika és Homonnay Zsolt érdekelne, viszont bármely másnak örülök:D
Anno, amikor a Magyar vándor c. film premierje volt a városi moziban, akkor meghívták Szabó Győzőt amolyan sztárvendégnek. Na, tőle kaptam egy autogrammot, de kábé csak annyi volt, hogy megkérdezte a nevemet, aláírta a papírt, én megköszöntem, aztán viszontlátásra :D
Gyerekkoromból ez az egyetlen eset ragadt meg.
Legutóbb a Fish! zenekarral tudtam találkozni kétszer is, mikor itt koncerteztek a városban, és a fellépés után oda lehetett menni hozzájuk. Nagyon jófej és közvetlen arcok, lemezdedikálás és közös fotó is megvolt velük :D
Ja, és Halász Ferivel (a Depresszió zenekar énekes-gitárosa) is van egy közös képem, azt el ne felejtsem :D A 2013-as East Festes fellépésük után készült, bár olyan hülye fejet vágok rajta, hogy nem igazán mutogatom senkinek :D
Mester Tamás, Lilu, Szabó Győző, Steiner Kristóf, stb.
Ezek magyarok.
Plusz a road zenekarral régen rendszeresen együtt buliztunk.
Külföldi: Good Charlotte 4 tagja <3
Tőlük van aláírások, ajándékom.
Novák Péter, vele egy rendezvényen találkoztam, ahol apukám volt a szervező, és a Novák a bemondó, nagyon kedves ember
Gera Zoltán
Jakab István, a szüleim egyszer meghívták vendégségbe
Egyszer voltam a Parlamentben, épp ment Horn Gyula: ugyanolyan személy volt, mint a TV-ben. Egy másik rendezvényen Straub Dezsővel találkoztam: jó fej személyiség. Egy alkalommal pedig a Déli pu.-nál R. Kárpáti Péterrel.
A vágyam: Novodomszky Éva lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!