Van 60 ezer Ft-om, miből vagy, vagy hogyan tundám meg forgatni? Lehet masoknak ez hüje kérdésnek hangzik de nekem nem! Hüje vállaszokból nemkérek!
Én vettem egy Simsont 30 ezerért, meg egy másikat hiányosan, szétszedve 20 ezerért. A kettőből csináltam egyet + egy szép fényezés illetve kb. 10 ezer Forintnyi alkatrész (gumi, kipufogó, üléshuzat apróságok).
A kész motort eladtam 70 ezerért, a maradék alkatrészekből pedig kiárultam kb. 45 ezret. (Még pár alkatrésze megvan)
Ott rontottam el hogy nem léptem szintet, vettem egy másik Simsont, azon nem sikerült csak 10 ezres hasznot csinálni.
Ezután már időm nem volt rá. Készülni kellett a vizsgáimra, utána pedig elkezdtem dolgozni és már a túlórák miatt nincs ilyesmire időm.
Kicsit hosszú lett, de a lényeget le tudod szűrni.
Műszaki cikkekkel ugyan így lehet játszani, például fűnyírók, láncfűrészek, erősítők, stb. Gyorsan elavuló cuccokkal én nem kezdenék (pl.: telefon, tv,számítógép), mert ha a nyakadon marad hosszabb ideig, akkor csökken az értéke.
Vagy, elkezdesz tippmixelni, de ehhez meg állandóan figyelni kell a sporthíreket, meg ismerni kell a játékosokat / csapatokat. Kockázatosabb, de ha bejön, lehet kaszálni.
*hülye
Mit akarsz te megforgatni, írni se tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!